Värmeslag, födelsedagsfirande och packning

Heeej! Shit vad varmt det har varit idag!! Galet! Men jag fattar inte varför det måste blåsa så förbannat mycket? Blää hatar verkligen när det blåser stormvindar... -.-

Idag fyller två fina vänner år, nämligen Matilda och Erica! GRATTIS IGEN!! <3<3<3<3 Detta firades med en mysig promenad på Kungsholmen och häng i Rålis med Erica och sedan födelsedagsmiddag hos Matilda. Mys!

Just nu håller jag på att packa klart det sista inför Tyskland. Det känns skönt att vi snart åker. Men jag är lite rädd för den här smittan som härjar... Tänk om man skulle bli smittad?? Känner att min alcogel kommer att ta slut fort... Nu fick jag reda på att en svensk har dött :S Usch!!
Ja, ja... Får se till att inte äta några råa grönsaker.

Haha hittade ingen bra bild så ni får se min nya bikini från Lindex. Kör lite mer djuriskt i år. Nice!
 

Ni får ha det bra! Kommer blogga igen på måndag då jag kommer hem från Tyskland.
Puss!

Somebody for someone

Hej! Idag är jag glad. Jag är lycklig. Jag älskar livet. Fick den uppenbarelsen just nu. Och då måste jag ju lyssna på musik som passar till mitt nuvarande humör, t.ex The Corrs – Breathless eller The Corrs – Runaway eller The Hooters – Where Do The Children Go eller Belinda Carlisle – Heaven Is A Place On Earth. Passar perfekt. 

Idag har det varit en bra men ansträngande dag. Jag har sjungit hela dagen. Från klockan 10 till kvart över 6. Snart bär det av till Tyskland och då måste vi ju såklart öva mycket. Men jag har kommit fram till att även om man blir trött och hängig så tycker jag om extrarep. Det är på något sätt...mysigt. Haha.
Just nu håller jag på och packar. Det är inte lika roligt. Haha men äh det går ganska fort ;)


Gammal bild ;)

Ha en bra kväll! Puss

Jag har blivit förälskad...

... i ett nytt band! Sonata Arctica. Så himla bra!
Här är mina favoriter:
Sonata Arctica – Shy
Sonata Arctica – Shamandalie Så vacker! Jag blir nästan tårögd.
Sonata Arctica – Black Sheep
Sonata Arctica – Victoria's Secret
Sonata Arctica – Tallulah

Finnar kan verkligen skapa ljuv musik!

Så himla grymma!


The end of this chapter

Hej på er!
Igår hade jag en trevlig kväll med Lina. Vi spelade kort, lyssnade på musik och pratade om allt mellan himmel och jord. Vid tolvslaget kunde vi äntligen fira att hon fyller 18 idag. Nu är det bara Matilda kvar! Men hon fyller på tisdag så vi behöver inte vänta så länge ;)

Idag har jag sett klart på den sista säsongen av O.C. Vad ska jag se på nu? :P Jag längtar tills den fjärde säsongen av True Blood kommer ut. Jag älskar True Blood! Alexander Skarsgård...muuums!

Sonata Arctica – Paid In Full Grym låt!
Sonata Arctica – Shy Så himla fin!!!

Tycker bilden passar till den sista låten ;)

Nu får ni ha en bra dag! Det ska jag ha.
Puss

URBAN 18!

Idag den 29 maj är det min fina, älskade vän Urbans (Lina) födelsedag! Hon blir 18 bast! GRATTIS MIN FINA! <3


Snygg! <3 

Finally over

Det är äntligen över. Allt skolarbete. FAN VAD SKÖNT (ignorerar en franskaredovisning jag har på tisdag eftersom betygen redan kommer vara satta då).
Känner verkligen hur kroppen skriker efter sömn. Somnade i soffan klockan sju och sov till tio... Borde egentligen sova nu men nä jag vill vara uppe lite till. Sitter och lyssnar på musik och har det chill. 
Idag var det en seg dag. Vi spelade brännboll på idrotten och mitt lag förlorade. Med två poäng. Men jag lyckades i alla fall träffa bollen alla gånger jag slog. Efter idrotten hade vi kör och sen svenska. Jag höll seriöst på att somna på svenskan. Halva klassen höll tal och vi andra var tvungna att lyssna. Vi satt två och en halv timme i samma klassrum. Segt. Efter svenskan var det körrep till klockan fem. Sen fick jag äntligen åka hem!

Weezer – Island In The Sun 



HÄRLIGT!

Nej, nu blir det sängen för mig. Godnatt! <3

Snart helg

Hej! Vilken härlig dag det har varit idag! Varmt och skönt. Idag har det nästan varit en helt vanlig skoldag.
Sket i franskan imorse (oh my god Maria skolkar för typ första gången...), hade föredrag på naturkunskapen (som faktiskt gick väldigt bra), sket i historialektionen (vi skulle bara ha lektion i en halvtimme och folk skulle ha föredrag men eftersom jag redan haft mitt föredrag så struntade jag i lektionen...), lyssnade på föredrag på samhällslektionen istället, tittade på filmen "Die Welle" på tyskan och hade körrep efter det. Så såg min dag ut.

Imorgon är det fredag. Fan vad skönt. Sen är det helg. Nästa vecka blir nice för då åker jag nämligen till Tyskland! :D Yey! Längtar! Fast jag kanske har för höga förväntningar... Ska ju åka med min klass och vår körklass och vissa personer är inte så roliga... Men men, jag behöver ju inte umgås med dem så det är chill!


Bild från i höstas. Saknar den tiden.

See ya! Puss!

Blä

Hej! Sitter just nu och har ångest över mitt försvarstal som jag ska ha imorgon på svenskan. Det suger verkligen och det är så himla kort. Man ska egentligen prata i minst fem minuter men jag kommer typ att prata i två...
Längtar verkligen till fredag. Då är allt över! Inga fler läxor och andra hemska uppgifter! Bara lugn, typ. Det kommer väl säkert komma upp andra saker att stressa över. T.ex klassens soaré som vi idiotiskt nog har lagt dagen efter vi kommer hem från Tyskland. Hur trött kommer man inte att vara efter bussresan? Gah, ibland förstår jag mig inte på vissa personer i min klass! Fan vad skönt det ska bli efter studenten.

Måste bara avsluta detta inlägg lite mer positivt och berätta om min senaste obsession.

Sam Clafin som är med i den nya Pirates of the Caribbean-filmen. Jag älskar hans armar... och han är sjukt söt! Och kärlekshistorien som han är med i i filmen är så mysig. Blev nästan kär själv haha.

Nu ska jag sova. (eller rättare sagt, fortsätta med mitt tal...)
Puss.

Söndag 22 maj

Ok, hur underbart är inte vädret idag? Varmt och soligt! Har suttit en stund ute och det var jättehärligt!
Ikväll ska vi grilla. Sommaren är här! Har i och för sig konstaterat det flera gånger tidigare men det är tillåtet att upprepa flera gånger till :)






Såhär känner jag mig idag. Glad!

Ha en härlig dag! Puss!

Pirates of the Caribbean 4

Hej alla ute i den stora vida världen... Sitter här i mitt rum och funderar på om jag borde gå och lägga mig. Klockan är ju trots allt halv två.

Ikväll gick jag, Lina och Matilda på bio och såg Pirates of the Caribbean 4. Den var bra faktiskt. Gå och se den!

Johnny Depp är otroligt snygg! Fast han är snyggare när han inte är pirat ;)

Igår var jag på fest hemma hos Erica. Det var riktigt trevligt!

Imorgon blir det plugg för hela slanten. Nästa vecka blir en helvetesvecka. 5 fucking redovisningar... -.- Men efter det så är allt över! Det blir nice!

Nu ska jag sova. Godnatt! Puss!

Hej!

Jag har pluggat och pluggat och pluggat.... Idag hade jag prov i historia och imorgon är det nationella i matte C. Nästa vecka blir det ännu värre... 5 redovisningar...
Jag vet att min blogg suger just nu men det kommer att bli ändring på det! Nästa helg är jag fri!! Inget mer plugg. Bara chill! Och snart åker klassen till Tyskland! Det ska bli jätteroligt! Hoppas jag... :P
Imorgon blir det mys hos Erica!
Nu blir det mer matteplugg!

Vi hörs när jag lever igen! Puss!

Trööött!

Hej på er! Just nu är jag galet trött. Har suttit och pluggat matte hela kvällen och mitt huvud håller seriöst på att sprängas... Så nu säger jag Auf Wiedersehen för ikväll till matten och Guten Tag till sängen. 

Idag hade vi rep i Berwaldhallen med hela musikgymnasiet. Konserten imorgon kommer att bli bra men jääävligt seg -.- Den kommer hålla på i cirka två och en halv timme...

Nu ska jag sova! Godnatt!

Meine Wut will nicht sterben

Den HÄR låten passar väldigt bra just nu.

Fy fan

Fy fan... Hur i helvete kan vissa människor vara så jävla fega!? Jag fattar inte ett skit! Har de någon slags störning i hjärnan eller? Jag blir så jävla förbannad! Tror folk att allt löser sig genom att bara skita i saken och inte ta tag i den? Tror folk att allt blir bättre av att vara tyst och inte berätta varför de håller på som de gör? Det är så jävla fittigt!
Om det är någonting jag ska lära mina framtida barn så är det, 1. Var aldrig dryga mot människor, 2. Glöm fan inte bort födelsedagar! och 3. Förklara varför du beter dig som du gör istället för att såra människor genom att inte säga någonting alls.

Ibland blir jag så jävla trött på den här världen... Allt är bara skit.  

Sol, vind och vatten...

...har min dag innehållit idag. Eller nja, inte vattnet då... Jag har suttit ute och solat idag och det var jätteskönt! Fick lite färg faktiskt. 
Nästa vecka har vi galet mycket att göra i skolan men jag orkar fan inte börja plugga idag. Det är ju lördag! Så härmed skjuter jag upp allt plugg tills imorgon och tänker ha en mysig lördag med mina tjejer Urban och Satan. Vi ska se på Eurovision :D
Längtar verkligen till sommarlovet!


Jetzt, duschen!


Friday

Heeej! Vilken dag det har varit idag! Egentligen har det inte hänt så mycket men det känns som om jag har hållt på med tusen aktiviteter. ;)
Idag har jag haft idrottsdag på Lidingö. Jag sprang faktiskt en hel del. Jag och Martin sprang tillsammans och vi fick en ganska bra tid. Men efteråt var jag helt slut. Har redan lite träningsvärk i benen...
Efter detta åkte jag hem. Så himla skönt! Sen gick jag på en Sifoundersökning. Det var en gubbe som intervjuade mig och frågade frågor om EU och det svenska samhället. Det var riktigt tråkigt haha...
När det var slut tog jag tåget in till stan igen och shoppade lite. Sen drog jag mig bort till Gamla Stan och gick på konstuställning.
Nu sitter jag i min säng och är galet trött. Ska fan gå och lägga mig snart...

Här får ni en fin bild på en bro i Amsterdam

Ha en bra kväll!

Sverige

Sverige gick vidare till final i Eurovision! Jag trodde inte att han skulle gå vidare eftersom det bara var ett land kvar att ropas upp men han hade tur! Hoppas det går ännu bättre i finalen!

Imorgon har jag friluftsdag. Jag ska gå sista milen av Lidingöloppsbanan... Det betyder att jag måste åka ända till Lidingö... och jag ska vara där halv tio. Alltså måste jag åka härifrån 10 över åtta...  -.-

Min bror har även utställning imorgon i Gamla Stan så dit ska jag dra sen.

Nu ska jag sova! God natt!

Torsdag

Hej! Just nu sitter jag i biblioteket i skolan och söker fakta om Kongo. Jag och några till ska redovisa om Kongo på franska... Det kommer ju inte att gå så bra... Jag hatar att hitta fakta om saker jag tycker är tråkiga så det slutar alltid med att jag går in på facebook eller läser bloggar. Hehe...

Om 40 minuter är det nationellt prov i engelska B. Jag hoppas att det går bra. We'll see ;)

Idag ska jag inte göra så mycket. Jag har lovat mamma att jag ska följa med henne till Friskis och träna. Sen ska jag se på Eurovision Song Contest. Idag är ju Sverige med så då måste man ju titta. Jag hade i och för sig tittat även om Sverige inte varit med... ;)

Nu ska jag fortsätta plugga...
Ha en bra dag! Puss!

Du riechst so gut

Det finns en låt som alltid får mig på bättre humör. En låt som man aldrig kan lyssna sönder. Det är den HÄR.
Den är så bra! Jag får alltid mer energi när jag lyssnar på den på väg till tåget. Jag får det i och för sig av alla Rammsteins låtar men det är någonting speciellt med just Du Riechst So Gut. Love it!
Den HÄR låten är också speciell för mig. Det är en av de första låtarna jag hörde av Rammstein. Jag blir nästan tårögd när jag lyssnar på den. Den är så fin!

Puss!

Christoph Schneider hat Geburtstag!

Hej! Idag är det en speciell dag.. Christoph Schneider, den snyggaste mannen på jorden fyller år! Jag vet, jag är väldigt töntig som blir exalterad över detta men va fan, har man en kändiscrush så har man ;)
Han blir 45 år! Haha jag vet att han är gammal... :P
http://www.youtube.com/watch?v=My0HQ0QkGLQ
http://www.youtube.com/watch?v=kIBeYoP9Wi0&feature=related




Muuums!

Igår hade jag konsert på Nybrokajen 11. Det gick väldigt bra faktiskt. Jag trodde att det skulle gå jättedåligt men alla skärpte till sig och vi gjorde en skitbra konsert. Kom hem kvart i tio och satte mig direkt framför tv:n och tittade på Eurovision Song Contest. Jag blev så himla glad när Finland gick vidare. Det är den absolut finaste låten i tävlingen.
Jag fick tillbaka mitt tyskaprov igår. Jag fick ett fel! :D Yey! Fast det var ett lite för lätt prov. Jag vill ha lite mer utmaning!

Jag måste bara informera er om att det är SOMMAR! Haha... Såååå skönt! :D

Ha en bra kväll! Imorgon är det ju nationella i engelska B så ni får se till att ta det chill och bara njuta av livet. Det ska jag göra ;)
Puss!

...

Fan jag orkar inte... Jag som trodde att det skulle bli bra... Ibland förstår jag mig inte på människor... Jag orkar inte...

Söndagsångest

Är det bara jag som inte vill gå till skolan imorgon? Nä, trodde väl det... Helst vill jag bara sitta på en klippa vid vattnet med en viss persons armar runt mig och blunda och känna den varma sommarluften mot huden. Jag vill kunna ta cykeln och åka på upptäcksfärd. Jag vill bada i medelhavet. Jag vill ta långa promenader i solnedgången. Jag vill ha sommar... The Hooters – Where Do The Children Go Den här låten är verkligen sommar för mig. <3 Tänk dig att du står och blickar ut över en sjö. Det är solnedgång och det är varmt.  Du har på dig din finaste sommarklänning. Den här låten börjar spelas och din käraste kommer fram till dig och frågar dig om du vill dansa. Det är bara ni två mot världen.



Som ni ser så är jag sjukt skoltrött. Vill bara att det ska bli vecka 22 för då åker klassen till Tyskland och efter det är det sista veckan av läsåret och skolavslutning. 
Idag blir det plugg, plugg, plugg... Jag har naturkunskapsprov imorgon -.- Orkar verkligen inte! 

Igår hade jag en jättemysig kväll tillsammans med några tjejer från klassen. Tack för att ni kom! <3

Ha en bra söndag! Puss på er!

Laura Pausini – Musica Sera     Madonna – La Isla Bonita

Lördag!!

Heeej! Det är heeeelg! :D Skönt! Nu har värmen äntligen kommit tillbaka också. Det känns som sommar.

Idag ska några fina tjejer från klassen komma hem till mig på middag. Mys! Det hände en rolig grej för mig när jag skulle handla mat. Jag hittade 100 kr vid snabbkassorna. Yeah! Och när jag skulle köpa cider blev jag inte leggad heller. Jag vet inte om hon som jobbade där såg att jag var över 18 eller om hon bara inte brydde sig? Men roligt var det för mig i alla fall! :)

Igår var det nationellt prov i engelska. Det kändes som att det gick bra faktiskt. Men man vet aldrig... Efter skolan gick jag och Hedda på stan lite och sen drog jag hem. När jag skulle ta tunnelbanan till Sundbyberg var det hur mycket folk som helst på tåget! Galet. Och när jag kom till Sumpan så var det ännu mer folk på pendeltågsperrongen... Tydligen så hade det varit strömavbrott eller någonting liknande och tågen hade precis börjat gå igen när jag kom dit. Jag har aldrig sett så mycket folk på perrongen! När tåget väl kom så tänkte jag först vänta på nästa men jag hade tur för jag kom med. Men i tåget stod alla packade som sillar. Jag behövde inte ens hålla i mig för det var så trångt och alla stod verkligen pressade mot varandra.
På kvällen drog jag och Lina till Matilda. Vi snackade, spelade poker och tog roliga foton. Mys!

Nu ska börja fixa lite saker till ikväll. Ha en bra lördag!! Puss!

Torsdag 5 maj 2011

Tjoooo! Whazzup! Själv så är jag nästan helt frisk. Har bara lite av den förbannade hostan kvar -.-

Idag har jag haft en helt ok dag. Den började dåligt men slutade bra. Sista lektionen var nämligen tyska och vi hade prov. Provet var väldigt lätt! Efter skolan åkte jag hem och nu sitter jag här och gör ingenting ;)
Har nationella i engelska imorgon... Hoppas det går bra!

Igår började jag halv två! Najs! Fast det hade ju varit roligare att börja tidigare och sluta tidigare...

Ok, jag kan inte få nog av den HÄR låten. Det är fel på mig haha! Men den är så himla fiiin! Eller den HÄR hahah!



Ha en bra kväll!


Tisdag 3:e maj

Hej på er! Sitter just nu i min zebrarandiga sackosäck :))) Den är mjuk... Haha..

Idag hade jag en riktigt dålig morgon... Det började med det dåliga vädret. Snö... Vafan hände där!?? Det är ju maj, inte december... Sen på tunnelbanan var folk som vanligt dryga. De vill ju inte flytta på sig när man ska gå av. Jag ropade till och med ut "Ursäkta!" flera gånger... Ingen reaktion.. Vilka jävla pantade människor som inte fattar... Det slutade med att jag fick trycka mig ut. Blev så arg så att jag nästan blev gråtfärdig. USCH!!!

Jaja.. Annars var dagen bra. Hade ingen franska vilket betydde att jag slutade tidigare. Yey!

På tal om ingenting:
Är det bara jag som tycker att Diane Kruger är en av världens vackraste kvinnor? Hon är tysk dessutom ;)


Nu ska jag dra!

Ha en bra kväll! Puss!

1:a maj

Hej! Idag är det 1:a maj. Det är helt sjukt hur fort tiden går. Om en månad är det sommarlov! Galet.

Idag har jag bara slappat. Har tittat på O.C. och typ bara legat i sängen. Är fortfarande sjuk -.- Hostar verkligen hela tiden! Jag blir så himla irriterad! Kan jag inte sluta hosta någon gång!? Dampar lite här hemma....

Igår åkte jag till Täby. Kände att det var trevligast så. Försökte sjunga lite och det gick faktiskt helt ok. I alla fall på de låga tonerna... ;)

Ha en fortsatt bra dag! Puss!

RSS 2.0