Montana State University

Hej!!
 
Nu har det verkligen gått ett tag sen jag senast bloggade! Tänkte berätta lite vad som pågår just nu i mitt liv. Jag befinner mig just nu i Bozeman, Montana, och ska studera på Montana State University. Jag är hur taggad som helst! Tror att det här året kommer bli det roligaste på länge och jag vet att jag kommer få uppleva så mycket nytt och träffa nya människor. Varning! Det här kommer bli ett långt inlägg!
 
Hur som helst, jag kom hit i lördags natt, amerikansk tid, och var helt utmattad efter att ha varit vaken i nästan ett helt dygn. Tror inte att jag riktigt förstod vart jag var på väg just då, jag var så inställd på att hinna med alla flyg och se till att jag hade med alla papper jag behövde vid immigration när jag anlände till USA. Det var när jag kom till Bozeman som jag riktigt insåg att jag verkligen var här och att det inte fanns någon återvändo, det är nu det händer! Bozemans flygplats var ganska liten och gammaldags, inredningen kändes verkligen amerikansk med sina heltäckningsmattor och det fanns inte en kotte där eftersom flyget kom dit klockan tolv på natten. När jag hade hämtat mina väskor (lyckligtvis kom båda fram samtidigt!!) så visste jag inte alls vart jag skulle ta vägen. Jag hade beställt hämtning från skolan men jag såg ingen som såg ut att komma därifrån så jag fick lite panik under en kort stund. Så en lika förvirrad japan så jag frågade honom om han också skulle till MSU och det skulle han. Efter en stund av förvirring såg vi till slut en tjej från MSU och lyckan var total, hon ledde oss två och tre till till hennes bil och körde sen till skolan. När vi kom fram till Campus så släppte hon av mig först, jag bor i en byggnad som kallas för Johnstone Center och det finns flera olika flyglar som man bor i. I vissa korridorer bor det både tjejer och killar men i min korridor bor det bara tjejer. När jag kom hit var jag tvungen att checka in i receptionen och skriva på flera olika papper. Sen fick jag min nyckel och lakan och begav mig till mitt rum som ligger i Mullan, en av flyglarna. Min första tanke när jag såg rummet var: Oj! Så tomt! Det fanns ingenting där inne, bara två sängar, två bord, två stolar, en byrå och en garderob. Orkade inte tänka så mycket på det utan var så himla trött så jag gick och lade mig istället. 
 
Hejdå Sverige!
Flög över Grönland
Fint vatten någonstans runt Kanada.
Planet från Seattle till Bozeman. Det var ett smalt men långt plan.
Rummet!
 
På söndagen visste jag inte alls vad jag skulle göra. Min rumskompis hade inte kommit och jag kände ingen annan som jag kunde hänga med så jag betämde mig för att utforska området och sen åka till Walmart och handla lite. Tänkte ta bussen till Walmart så jag begav mig till busshållsplatsen som ligger på andra sidan campus. Bussarna är gratis här i Bozeman och man behöver inget kort eller så utan det är bara att kliva på, vilket är amazing! Men de går inte på söndagar.... Jag hade frågat i receptionen om bussarna gick varje dag och hon sa att de gjorde det men hon hade fel! Så jag bestämde mig för att gå till Walmart. Det tog sjukt lång tid att gå dit och det var hur varmt som helst den dagen så jag blev så himla varm och svettig. Men jag överlevde i alla fall! Resten av dagen spenderade jag på rummet och tittade på Orange is the new black. Min rumskompis hade ännu inte kommit vilket var skönt för jag var så himla trött och hade inte orkat vara social haha. Mitt i natten vaknade jag av att hon kom in i rummet och lämnade sina väskor och gick ut igen. Hon sov i en av hennes kompisars rum den natten. Hon är här med sin klass från Turkiet för att studera bio engeneering.  
The Bobcat!
Den här långa vägen kallas för The Mall.
Huset jag bor i.
 
Stay tuned for more!
Bye!

RSS 2.0