John Mayer

Hej!

Sitter här och lyssnar på Slow Dancing In A Burning Room med John Mayer. Så himla fin låt! Perfekt om man behöver en lugn stund. Har tagit en paus från pluggandet. Det äääär ju så tråkigt att plugga! Jag orkar verkligen inte....

I morgon har jag tyska! Det är mycket roligare :) Min lärare är så härlig, haha. Han pratar roligt ;P



Saknar sommaren. Värmen, solbrännan, ljusa nätter... Skynda dig...

Tchüss!

Längtar tillbaka



Berlin, älskade Berlin. Längtar tillbaka. Det är en så härlig stad! Åk dit mina fina läsare!



Brandenburger Tor!


Hur mår ni idag? Jag mår bra men har haft en dålig hårdag ;) Håret ville inte samarbeta med mig. Det var bara elektriskt och platt.. Haha inte så roligt att läsa om ;)
Just nu lyssnar jag på Zerstören med Rammstein. Härlig låt! Jag känner att jag pratar mycket om Tyskland och tysk musik idag. Can't help it :P
Det var en skön dag idag. Har bara tre lektioner på måndagar! Kanske inte de roligaste ämnena men men...
Måste verkligen plugga lite samhällskunskap. Prov på torsdag. 

Hörs lite senare!

Tchüss! 


Wanted dead or alive

Heeeej!

Ändrade min header och bakgrund. Inte helt tillfredsställd men men... Det får duga för tillfället ;)

Vad gör ni mina fina läsare? Jag lyssnar på Dimmu Borgir just nu. Dimmu Borgir – Progenies Of The Great Apocalypse Så bra! Särskilt vid 1.10 och framåt ;) Jag vet att det typ bara är jag som tycker att de är bra. Haha..
Kan visa en bild på bandet:



Mmmmmmmmmm mysiga va? ;)

Snart blir det en sväng till duschen och efter det lite McLeod's Daughters.



Ha en fortsatt bra kväll!

Tchüss!

Söndag

Hejhej!

Hur mår alla idag? Sjäv så mår jag ganska bra. Har städat mitt rum och tittat på Sex and the City. Jag älskar den serien! Samantha är ju så cool! Haha..
I morgon är det skola igen. Jippi...... Det enda som är glädjande är att jag har sovmorgon och slutar tidigt. Det kanske för en gång skull är ljust ute när jag åker hem. Blir så trött på mörkret! Idag var det i alla fall soligt! Me like! :D

Jaja, ska fortsätta fixa lite i mitt rum. Vi hörs sen!
 


Grekland i somras. Vill åka bort nu! Kommer att åka till Grekland i sommar igen :D


Tchüss!

Ohne Dich Kann Ich Nicht Sein

Hej!

Sitter här igen, har precis ätit. Lyssnar på en av världens vackraste låtar: Ohne Dich med Rammstein. Den är så bra! Kan lyssna på den om och om igen.
Kom på ett annat band som är jävligt bra: Dimmu Borgir. Ett norskt black metal-band. Var på deras konsert i höstas med min fina Tilda a.k.a. Satan ;)

Just det! Mannen i förra inlägget heter Jonny Pasvolsky. Han är en skådespelare från Australien och är med i en serie som heter McLeod's Daughters. Så snygg!

Här är bild från Island :)



Ett stort vattenfall. Det är en jättehäftig känsla att stå där bredvid det forsande vattnet! Längtar tillbaka!

Ha en bra kväll!

Tchüss!

Santana

Guten Tag! Sitter just nu och chillar tillsammans med Santana. Han är så bra! Jag älskar verkligen latin-musik och tysk musik ;)
Hur har ni det idag? Jag har bara tagit det lugnt. Är extremt godissugen. Som vanligt :P Vet inte vad jag ska göra ikväll. Chillar nog bara. Kanske ser på en film. Vi får se...

Santana featuring The Product G&B – Maria Maria - Radio Mix  <-- Min låt ;)


                              

                                  Extremt snygg!




Ha det bra!

Tchüss!


Tjoooooooooo!

Hejhej! Äntligen fredag! Så skönt! Den här veckan har varit superchill, gick från onsdag till fredag pga två gråa dagar ;)
Idag spelade vi innebandy på idrotten :D Mitt lag vann! Jag gjorde ett mål :) Efter lunchen hade vi håltimme, så himla najs! Den chilliga dagen fortsatte och på svenskan tittade vi på en film om romantiken och hade en vild frågesport om allt vi har lärt oss under året. Kan säga att en i klassen har svåra problem med att inte vara en dålig förlorare... Jaja efter skolan gick jag och några fina tjejer och fikade. Myyyyyyys! Men! Det mysiga slutade inte där.. Vi åkte sedan till fina söder och snodde några affischer, fyndade på rean på Monki och spanade in heta män ;D Efter att ha sagt hejdå till Anna och Sofia drog jag, Ica och Heddäää till Beyond Retro. Jag hittade inget men det gjorde the other girlzzz :)
Nu sitter jag i min sköna soffa och kollar på Let's dance. Go Rybak! Han är sååå gullig :P haha..



Jag vid Berlinmuren. Älskar Berlin! Vill tillbaka!


Ha en bra kväll!

Tchüss!

Hejhejhejhejhejhej!

Hallo! Välkommen till min fantastiska blogg! Här kommer ni att få läsa om mitt liiiiiiiiiiiv... Haha boring... Men men, jag går på Kungsholmens Gymnasium. Bästa skolan i Sverige, typ... :P Jag älskar musik, speciellt Rammstein! GO RAMMSTEIN! <3

Slänger in två bilder på världens hetaste man!

                                  


Muuuuuuuuuuuuuuuuums!


Tchüss!


RSS 2.0