Valborg!

Heeeej! Jag har varit så himla upptagen den här veckan! Franska nationella i onsdags och matteprov igår. Sen var det släktfika i tosdags... Det lät inte som om det var så mycket men tiden rann fan iväg så himla fort!

Igår var det mösspåtagning för treorna! Vi sjöng för dem ute på skolgården. Jag blev lite tårögd faktiskt... Vill inte att de ska ta studenten! Fast nästa år är det min tur att stå där ute och bli sjungen för! :D Yey!
Efter skolan köpte jag en prickig klänning och ett linne från Monki och ett till linne från Gina Tricot :)
På kvällen hängde jag med Lina. Vi gick och köpte glass. Årets första pinnglass för min del :)

Idag är det Valborg! Ska dra till Täby -.- och sjunga vid en brasa... Men jag vet inte hur det kommer att gå... Är fortfarande sjuk och min röst är helt fucked up... kan inte ta en ton... Vaknade imorse av en hostattack :( Borde egentligen stanna hemma och kurera mig.... Jag vet inte hur jag ska göra... :(

För en gångs skull är det sol ute på Valborg. Det brukar alltid regna typ eller vara mulet. Det kanske kommer till kvällen :S

Igår var det kungligt bröllop i England! Mellan prins William och Kate Middleton. Hon är så himla vacker! Jag älskar hennes brudklänning! 





Haha jag älskar ungen nere i det vänstra hörnet :P 

Ha en bra kväll! Puss! 

Tisdag 26 april

Hej på er! Hur mår ni idag? Själv så känner jag mig sjuk :( Är täppt i näsan och är hostig. Trött är jag också. Somnade i soffan när jag kom hem.

Igår var det min födelsedag! 18 bast fyllde jag :) Det känns helt underbart. Fast egentligen känner jag inte så stor skillnad. Jag är fortfarande jag. Den enda skillnaden är att jag kan göra lite fler saker nu. ;P
Igår fick jag fina presenter. T.ex. en digitalkamera, pengar, presentkort på Monki och Stadium, Friskiskort ;) (nu jävlar haha...), choklad (känns ju bra att få choklad när man fått ett friskiskort... :P), ett par röda converse, m.m. Är väldigt glad över att ha fått så fina presenter :) och tack till alla er som har grattat mig! Ni är underbara! <3

Idag var det en helt vanlig dag i skolan. Ingenting speciellt hände. Det rullade på som vanligt.
I morgon har jag nationellt prov i franska 4... Det kommer inte att gå bra... Jag hatar franska... Men men, jag får bita ihop och hoppas på det bästa ;)

Nu ska jag plugga lite franska. Måste plugga in lite verb.


KÄRLEK! <3

Ha en bra kväll! Puss!

Hemma

Hej!
Nu är jag hemma! Skönt! Åkte från Vara kvart i ett och kom hem kvart i sex. Det brukar ta fyra timmar men eftersom vi skjutsade hem min morfar så tog det fem ;) 

I morgon är det min födelsedag! :D Yey!

Nu ska jag ta och lyssna på lite musik.

Ha det bra! Puss!

Sommar

Det är sommar! Vilket härligt väder. Idag har jag solat, solat och solat. Så himla härligt! Färg har jag fått också ;) Fast jag är mer röd än brun hehe :P
Just det! En rolig sak som hände på ICA idag var att jag träffade Sara. Här i Vara! :D (haha det rimmade) Hennes mormor bor här nere. Det var lite roligt ;)

Har precis käkat påskmiddag i solen och snart ska jag ut på en cykeltur. I morgon åker jag hem! :) Yey!


Jag vill vara tillbaka i Antibes...

Ha en bra kväll! Puss

Glad Påsk

Jag vet att jag är lite seg... men Glad Påsk på er! :D Det känns inte som påsk. Jag menar, när det är jul så känner man att det är jul men nu är det inte lika stor hysteri.

Jaja, efter middagen åkte jag och päronen ut på en cykeltur. Gud vad härligt det var! Det var perfekt väder! Solnedgång, lätt bris och doft av koskit. Amazing! Haha ;) Nej, men det var nice. Jag älskar att cykla här. Det är så lugnt och stillsamt. Mycket skönare här än hemma ;)

Nu ska jag se på O.C. Igen ;)




Ha det bra! :) Puss!

Tjingeling

Tja! Guuuud vilket härligt väder det är idag! Det var nästan 30 grader runt klockan ett! Eller i alla fall i solen :P Galet varmt! Det är typ sommar! 
Idag har jag varit ute och sprungit. Man kan ju inte ligga på latsidan bara för att man inte är hemma hehe... :P Jag har solat lite också. Jag märker redan skillnad i ansiktet och på armarna. Inte jättemycket skillnad men lite ;)

Ska nog ta och titta lite på O.C. nu. Tur att jag har datorn med mig annars hade jag dött typ haha. :) Ikväll ska vi äta grillat till middag :D Gott!

De här låtarna lyssnar jag på just nu:
Rammstein – Du Hast
Rammstein – Feuer Frei
Rammstein – AMERIKA
Aerosmith – Janie's Got A Gun - Single Version
Aerosmith – Dude (Looks Like A Lady)

Rammstein <3


Aerosmith


Ha en bra kväll! Puss!

Landet

Hej på er! Sitter just nu i sängen på landet och längtar lite hem. Vill träffa alla underbara människor där hemma! Saknar er! <3

Idag har jag inte gjort så mycket. Bara åkt in till Vara och handlat mat, åkt på sightseeing och solat. Det är riktigt skönt att inte behöva göra någonting men jag blir så himla rastlös!

Just det! Om ni inte redan har märkt det så svarar jag på era kommentarer i kommentarsfältet ;) Så att ni vet :)

I morgon ska jag inte göra så mycket heller. Det är ju Långfredagen så allt är väl stängt -.- Vi får se ;)

Så här ser det ut på landet.



Ha det bra! Puss


Jobb!

Jag har fått jobb! :D Åh, jag är glad!

Idag har jag varit ute och sprungit med Lina. Vi blir bättre och bättre för varje gång och man får mer energi efteråt! Najs!

Nu ska jag fortsätta packa. Within Temptation – Angels BRA! Iron Maiden – Sea Of Madness Den här är väldigt bra också ;)
Här kommer en cp-bild på mig. Fast jag tycker att den är ganska cool ;)


Ha det bra!

Vem vet mest?

Hej! Sitter just nu och tittar på Vem vet mest?. Det är ganska roligt att försöka svara på frågorna själv och se hur mycket man kan.

Igår var jag som sagt på bio. Filmen var helt ok. Ryan Gosling är så himla snygg! Jag och Hedda dog lite. Det var bara sju personer i salongen. Så himla skönt!

 
Just det! När vi var på väg till bion så såg vi en kändis. Vi såg Gustav Skarsgård!!! :D Vi dog lite där också! Vi såg en till kändis när vi kom till Skanstulls tunnelbana. Sanna Bråding. Men det var inte lika coolt som Gustav Skarsgård... :P

Idag ska jag inte göra så mycket. Packa lite kanske. Åker till landet i morgon och kommer hem på söndag. Det blir nääääjzz...

Ha en bra dag! Puss


Monday

Hej! Gud vad skönt det är att inte behöva gå till skolan den här veckan! I LOVE LOOOOV! ;)

Idag ska jag gå på bio med Hedda. Vi ska se på Blue Valentine. Hoppas den är bra. Vi får seeeee ;)

Igår gjorde jag inte så mycket. Tittade på O.C., var ute och sprang med Lina och gick på en konsert. Det var så skönt att inte behöva känna någon söndagsångest!

Nu ska jag börja göra mig i ordning. Ska dra in till stan snart. Myyys! Fast jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig... Det är soligt och varmt men det blåser... Hmm... Jag kommer nog på någonting ;)

Ha en bra dag!! Puss!


Det är inte världens finaste bild men jag orkade inte leta efter någon annan. Det är från vår Italienresa april 2009. Vi bodde där uppe i den lilla byn. 

Lördag 16 April

Tja, wazzzup!? Här sitter jag med huvudvärk och täppt näsa -.- Jippi... men Lina, jag är fortfarande på ;) Ikväll ska jag nämligen vara hemma hos henne och hänga. Vi ska se på Remember Me :D

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Eller ok, jag har tittat på O.C. men det är ju ingen överraskning ;)
Nu ska jag fortsätta göra ingenting... Bara lyssna på musik och ta det lugnt. Within Temptation – Lost Mycket bra ;)


Ha en bra lördag!

Påsklov

Hej! Det är äntligen lov! Gud vad skööönt! :D

Just nu är jag galet trött. Har varit igång hela dagen. Gick upp 20 över 6, åkte till skolan och hade matte, idrott, lunch, musik/håltimme och svenska. På idrotten sprang vi 3 varv runt Rålambshovsparken. Det var jobbigt kan jag säga. Jag är så himla otränad.... Men det ska det bli ändring på! Lina och jag kör hårt nu. Vi satsar på beach 2011 ;)

Jag känner att jag börjar bli sjuk.............. Inte kul. Nu när det är lov -.- sitter här och snorar..... Mysigt va? Haha ;)
Åh jag...vill...ha....



Muuuuuuums....

Ha en bra fredag!! Puss

Hola

Hej, dålig uppdatering, jag veeeeeeet... Men jag har haft andra saker för mig... Som t.ex. sprungit med Lina både i tisdags och idag, somnat i soffan igår och vaknat 20 över fyra och insett att jag fortfarande låg i soffan, tittat på flera avsnitt av O.C (nu när McLeod's är slut så har jag börjat titta på O.C igen)

Idag har jag varit ledig. Det var riktigt skönt!

Nu sitter jag här och försöker plugga lite inför svenskaprovet som är i morgon. Usch... Fast efter provet så är det lov! Yey!! :D
Now, back to plugg ;)

Ha en bra kväll! Puss!

Enter Sandman

Jay Smith – Enter Sandman Ok, jag vet att originalet är bäst men de finns ju fan inte på spotify och det suuuuuger.... Men Jay rockar ändå så det gör inget ;)

Hur har ni haft det idag? Jag har haft det bra. Hade prov i samhälle. Det gick faktiskt bra :D Eller det kändes bra :P  Annars har det inte hänt så mycket.

Idag fyller mein Vater år. Så snart ska vi äta födelsedagsmiddag. Det blir näjz ;)

Det är bara fyra dagar kvar till lovet! Längtar!!!
Jaja nu ska jag dra. Måste plugga lite tyska. Ska kunna berätta om mig själv på tyska i morgon på lektionen. Vi får se hur det går ;)


Visst e jag snygg? ;)

Ha en bra kväll! Puss!

Söndag 10 April

Guuuud vilket härligt väder! Satt ute en liten stund och solade. Det var jätteskönt!

Idag blir det plugg, plugg och plugg.... Gah! Kan man inte få en vanlig helg någon gång? Jaja det är bara att sätta igång direkt...


Härligt!!

Ha en bra söndag!

Lördag

Hej! Äntligen helg! Skönt. Idag har ska jag plugga... Vi har prov i samhälle på måndag -.- Så snart ska jag gräva ner mig i boken...

I tordags var jag på en musikal i skolan. Det var fyra tjejer som hade som projektarbete att sätta upp musikalen Grease. Den var bra! De som var med var så himla duktiga!

Igår hängde jag med Liniii. Vi såg på Eclipse. Eller rättare sagt, HON såg på Eclipse. Jag såg bara på halva eftersom jag somnade hela tiden...

Snart är det påsklov! Det kommer att bli sååå skönt!!! Då ska jag bara ta det lugnt och inte göra ett skit. Najzz.






Nu blir det plugg! Ha en bra lördag!

Förlåt

Hej! Förlåt för dålig uppdatering.... men ibland orkar jag inte :P Jag förstår inte hur alla storbloggare orkar? Fast de får ju i och för sig pengar när de bloggar... Haha..

Sååå, vad har jag haft för mig de senaste två dagarna? Tja... inte så mycket. I måndags var det skola. Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde efter det.

I tisdags hade jag en riktig pissmorgon. Det började med att jag försov mig 40 minuter, så jag hann inte duscha. Fick snabbtvätta mitt hår... Sen på vägen till tåget tappade jag en gummiplupp till mina hörlurar. På pendeltåget och tunnelbanan var det mycket folk. När jag väl hade kommit till Fridhemsplan och skulle åka uppför rulltrappan stod det en creepy tjej framför mig som vände sig om hela tiden och stirrade på mig... När jag skulle gå genom spärrarna stängdes de på mig så att jag fick galet ont i armen. Trots all skit kom jag i tid till lektionen. Tur! Jaja, dagen flöt på som vanligt sen. Efter skolan träffade jag soldier boy och tog en lång promenad ;) Försökte sedan plugga men det gick inte så bra... Somnade istället hehe...

Idag har jag varit i skolan och hängt. Jag märkte att jag har tappat bort mitt matkort/bibliotekskort -.- Inte bra... Efter skolan gick Hedda och jag till Drottninggatan och shoppade lite. Köpte en tröja, ett linne och ett par trosor ;) Sen drog vi hem. På tåget sa Hedda en jätterolig sak som gjorde att vi började asgarva och slog huvudena i varandra. Haha!

Nu ska jag skriva ett lovtal om kära Kallhäll. Vi får se hur det kommer gå ;)
 
Dagens låt: Within Temptation – Faster Grym.

Här är en ful bild på mig från i somras. Jag älskar min nacke... Haha..


Ha en bra kväll! Puss!

Black and yellow

Heeej! Ok, jag har blivit beroende av den här låten: Wiz Khalifa – Black And Yellow När började jag gilla sån här musik?? :O Men den är skön!

Idag har jag inte gjort så mycket. Borde göra lite läxor men fan jag orkar inte... Det får bli senare ;) I morgon är det skola igen...men snart är det påsklov! Det kommer att bli galet skönt!

Nu ska jag fortsätta chilla här i mitt crib... Asså gud vad töntigt det där lät...haha...


Åh vad skönt det skulle vara om man kunde ligga här varje dag!

Ha en bra söndag! Puss

Rammstein

Hej! Provet är över! Shit vad långt det var! Är galet trött just nu...

Sitter och lyssnar på Rammstein ;) Nu blir det den här: Within Temptation – What Have You Done Me like!
Ikväll blir det mys med Lina och Matilda :)



Ha det bra. Puss.

Ångest

Vad har jag gett mig in på...? Högeskoleprov i morgon... Usch!! När ni läser det här sitter jag säkert inlåst i en sal och har ångest :S
Men när klockan blir kvart över fyra så är jag fri! :D

Ha det bra nu!

Puss!

RSS 2.0