Ciao bella!

HEJ! Nu ska jag blogga igen, efter en månads tystnad haha. Ska försöka bli bättre. Snart är det ett nytt år! 2014! Det känns alltid lite konstigt med ett nytt år, det tar ett tag för mig att vänja mig vid tanken på att det inte är 2013 längre. Har ni några nyårslöften? Jag har de mest klyschigaste: Försöka att sluta helt med godisätandet, börja träna mer, äta mer nyttigt osv. Ska också försöka ta körkort innan sommaren och börja läsa fler böcker. Hoppas att jag klarar att hålla dem. På nyårsafton ska jag först träffa Hedda, Anna och Martin och äta middag på en restaurang i stan och sen ska jag möta upp Matilda för att gå på en fest hos en kompis till Matilda. Det blir nog en rolig nyårsafton tror jag :) 
 
Julen var mysig. Jag jobbade på julafton men det gjorde inte så mycket för vi stängde rätt så tidigt. Många kunder var snälla och glada och önskade mig en god jul och då kan man ju inget annat än att vara glad. Efter jobbet så firade vi hos Fredrik och Kim med Kims mamma och lillasyster och det var jättetrevligt. Fick fina julklappar och åt JÄTTEGOD julmat. Var sjukt mätt efteråt. 
 
Idag har jag jobbat och ska jobba imorgon också. Ska först en sväng till systemet med Matilda för att handla till festen på nyår. Är ledig både nyårsafton och nyårsdagen vilket är skönt för då behöver man in tänka på att man ska jobba dagen efter nyårsafton. Förra året jobbade jag båda dagarna och det var inte så kul faktiskt.
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Drömde inatt att jag och en mängd andra random människor blev jagade, och vissa dödade, av köttätande dinosaurier haha. Jag klarade mig såklart men kände mig stressad och rädd haha, vilket resulterade i att jag var megatrött när jag vaknade. På något konstigt sätt så gillade jag drömmen, vet inte varför faktiskt... Älskar att drömma helt enkelt ;) Godnatt vänner <3

1:a advent

Hej! Så var helgen över igen. Ligger just nu och lyssnar på One Directions nya album och det är bra! Än så länge är min favorit You and I, den är så fin i slutet. Idag är det första advent och snart ska jag och päronen ha lite adventsmys med glögg, pepparkakor och lussebullar :) Borde plugga också men det orkar jag inte haha :P
 
Har haft en ganska skön helg med chill hemma hos Lina, julmarknad vid Stenige slott, utgång med klasskompisar och slutligen jobb. Har övningskört ganska mycket också, körde hela dagen igår när vi var vid Stenige slott så jag har fått öva på flera olika saker :) Körkortet känns inte sååå långt bort nu haha.
 
Nästa vecka har jag en tenta på fredag vilket betyder att hela veckan kommer gå till plugg. Har bara ett seminarie imorgon vid tre sen är jag "ledig" resten av dagarna, så jag kommer att ha mycket tid till att plugga till tentan. 
 
Nu ska jag plugga lite innan fikat, vi hörs! :)

RSS 2.0