Måndag 20 januari

Hej! Idag är det måndag och en ny vecka! Den här veckan ska jag träna, träffa Henrik, gå på middag och jobba. Sen ska jag chilla också. Idag har jag tränat en stund med Lina och tittat på Gossip Girl. Har bara den sista säsongen kvar och det är bara 10 avsnitt på den säsongen vilket betyder att det kommer att ta slut snabbt! Men jag har som tur är flera True Blood-avsnitt kvar att se på och sen har ju både Pretty Little Liars och Hart of Dixie börjat igen, så det går ingen nöd på mig haha. Vampire Diaries börjar på torsdag också! YEY! Har även missat flera avsnitt av den senaste säsongen av Biggest Loser och The Real Housewives of Beverly Hills! Shit jag har visst massor att titta på... Tur att man inte kommer att gå i skolan den här våren haha ;)
 
Imorgon ska jag träna igen med Lina och sen ska jag träffa Henrik. 
 
Hittade den här söta gif:en. Så söt!
 
 

Tisdag

Hej!
Idag har jag inte gjort så mycket. Gick till jobbet klockan tolv och jobbade i fyra timmar sen har jag bara chillat. Jag har grym träningsvärk i benen och rumpan från igår när jag och Lina var och gymmade, så jag stod upp nästan hela tiden på jobbet haha. Vi fokuserade på just benen och rumpan igår och nu så kan jag typ inte sitta. Men skönt är det i alla fall, älskar att ha träningsvärk för då vet man att man har tränat haha ;)  
 
Imorgon tänkte jag åka in till stan och kolla på skor. Gjorde aldrig det igår för jag pallade inte efter träningen men imorgon tänkte jag göra det! Hoppas att skorna som jag vill ha finns kvar! 
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kanske kolla på Gossip Girl eller en film. Har tusen tidningar som jag måste läsa också så det kanske blir det istället. We'll see. 
 
Min nya crush: Kevin Zegers. Är med i några avsnitt i Gossip Girl och är även pojken i Air Bud haha. Snygg!
 
Nu ska jag äta middag. Ha det!

I'm radioactive

Halloj! 
 
Idag har jag och Anna varit på Sweeney Todd som spelas på Stadsteatern. Den var bra! Peter Jöback och Vanna Rosenberg har huvudrollerna och jag tyckte att de passade väldigt bra för rollerna. Efter musikalen åkte jag hem och har sen bara chillat hela kvällen. Skön söndag! Imorgon ska jag gymma med Lina och sen ska jag kanske åka in till stan och kolla på ett par skor. På kvällen ska jag till Fredrik och Kim och delta i julgransplundring. Det blir nog kul :)
 
I fredags hade jag tenta och den gick inte bra... Kommer säkert att behöva göra om den :'( Känns så surt om det skulle bli så för jag har klarat alla de andra tentorna och det här är den sista som jag måste klara för att ha klarat kursen. Hoppas, hoppas att det inte blir omtenta!!!
 
I tisdags gick jag och lämnade blod för första gången! Det var kul! Det känns så himla bra att göra något som kan hjälpa andra människor. Det var lite coolt också att se sitt blod i en blodpåse haha :P 
 
Här kommer en miljon bilder som jag tycker är lite roliga (vissa är bara gulliga ;))
 
Haha garvar alltid till krabbilden...
Så söt!
Haha tänker alltid på våra nutellabilder Hedda!
Hahahahhahahhahahhaha
Såååå gulliiiig!
Hahaha asså wtf? Vem googlar på sånt? :P
Hahahha :P
 
Sorry för fotobomben ;)
 
Nu ska jag göra mig i ordning för natten. Ha det bra vänner!
 

2:a januari 2014

Hej! 
Nu är det nytt år. Idag har jag jobbat. Eller tja, jobbat och jobbat, jag har inventerat och det var inte så ansträngande. Det enda som var jobbigt var att jag behövde gå upp kvart i fem imorse så nu är jag ganska trött. Ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll så att jag orkar gymma imorgon. Ska försöka uppfylla mina löften som jag har lovat mig själv ;)
 
Nyårsafton var trevlig. Började dagen med några avsnitt av Gossip Girl och sen fixade jag mig och åkte in till stan för att äta middag med Hedda, Anna, Martin och hans kompis. Vi åt på Steakhouse Barbeque på Kungsgatan och det var väl en helt okej restaurang. Maten var sådär, de hade en annan meny just för nyårsafton och det var bara dyrt och tråkigt. Efter middagen promenerade (snarare sprang måste jag faktiskt säga!) vi till Stureplan och vidare till Centralen. Där skiljdes vi åt och jag tog tunnelbanan till Rissne för att möta upp Matilda och gå på en fest. Det var trevligt där men jag och Matilda kände oss lite annorlunda klädda. Tjejerna som hade festen har ett band där de spelar någon slags sjuttiotalsrock, eller vad man ska kalla deras genre, och de hade utsvängda byxor. Deras kompisar var typ hippies haha så man kände sig lite som en outsider :P Men det var kul ändå :)
 
Igår gjorde jag inte så mycket, kollade på Gossip Girl, tog en promenad med mamma och pappa och kollade upp några skolor i USA. Måste ha flera val för man vet ju inte om man blir antagen eller inte men här är två skolor som jag är intresserad av: 
 
Montana State University
 
Husson University i Maine
 
Båda skolor ser jättemysiga ut! Dock är Montana State mycket större än Husson så det kanske är bättre med en mindre skola... Men jag vet inte, jag tycker ju om Montana State... Vi får se vad det blir!
 
Nu ska jag äta mat. Ha det bra! 

RSS 2.0