Lycklig!

Åh igår var det en av de bästa dagarna i mitt liv! Jag fick både gå på Rammsteins skivsignering och stå ungefär en meter ifrån dem och gå på deras konsert! Det var helt underbart! Jag älskar Rammstein! Känslan som man fick när man såg dem i verkligheten är oslagbar... Och bara tanken på att de har rört min skiva gör mig överlycklig! Kommer aldrig glömma gårdagen!

Wunderbar!

The Day Before Valentine's Day

Hej! Första dagen på en ny vecka. Idag har jag bara haft körrep i skolan. Började tolv och slutade vid tre. Vi repade vår repertoar som vi ska tävla med i Polen. Det låter ganska bra faktiskt men vi behöver fortfarande öva mycket så att vi kan allting superbra.
Idag ska jag träna. Jag ska gymma fast jag tycker att det är det tråkigaste som finns. När jag tränar vill jag att det ska vara fart och snabba rörelser. Jag vill kunna röra mig till bra musik och känna att jag verkligen bränner kalorier. Det blir så enformigt och trist med gym... Men det är vad jag tycker!

Tittade ni på melodifestivalen i lördags? Det gjorde jag och jag tyckte att Tomas Di Leva skulle ha gått vidare! Åtminstone til andra chansen :(

PÅ FREDAG SKA JAG OCH MATILDA GÅ PÅ RAMMSTEINS KONSERT I GLOBEN! LÄNGTAR!!

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag! Ska spendera dagen med Henrik. Mys <3
  

Puss!

Onsdag 8 februari

Hej! Hur mår ni idag? Jag mår bra! Hade en kort dag i skolan eftersom det var utvecklingssamtaldag :) Skönt!

Imorgon fyller min bror år. Vi ska gå ut och äta på restaurang hela familjen med respektive vilket gör oss till ett gäng på åtta pers. Låter kanske inte som så många men det känns som det i alla fall. Jag gillar födelsedagar. De är speciella. Och man får äta massa gott utan att få dåligt samvete över det sen haha.

På fredag blir det utgång! Hedda fyller år då! 18!

Nu ska jag fortsätta att plugga naturkunskap. Prov på fredag... Men på fredag är det i alla fall fredag och det är najzzz!



Åh sommar! Åh Kärlek! <3

I'll stand by you

Jag känner att det har varit ett tag sen jag sist bloggade... Har helt enkelt inte haft lust. Men nu är jag tillbaka, förhoppningsvis. 
Jaha, vad har hänt sen sist?
- Det blev jul. Firade hemma med familjen. Åt massa julgodis och hängde för det mesta framför tv:n. 
- Det blev nyår och den spenderades med Henrik hemma hos tvillingarna. Vid tolvslaget åkte vi till HG och såg på fyrverkerierna. Det var HÄFTIGT att stå uppe på takterrassen och se ut över kungsholmen när alla fyrverkerier smällde.
- Jag, Henrik, min bror och hans flickvän och hennes mamma och vän var på inspelningen av The Voice Sverige. Vi var med i publiken när de spelade in Magnus Ugglas duellpar.
- Jullovet tog slut och skolan började igen. Sista terminen på gymnasiet. Galet! Det är inte lång tid kvar och jag längtar som en tok!

I fredags chillade jag hemma. Tittade på The Voice Sverige (man kan se mig i publiken!) och såg ett avsnitt av Vampire Diaries. Jag hämtade även mina skor på Friskis och Svettis i Kallhäll som någon hade tagit av misstag i torsdags när jag var där och tränade. Tack och lov att det var en snäll person som hade tagit dem... Annars hade jag aldrig fått tillbaka dem.
Jag har köpt ett årskort på Friskis. Det är allträning så nu ska jag bli fit! Känner att det är dags att ta tag i träningen igen. Imorgon ska jag träna igen!

Igår var jag med Henrik. Vi gick på stan en stund först innan vi mötte upp mamma och pappa och farmor och farfar som skulle gå på Liljevalchs. Min bror Fredrik ställer ut där! Han har fått väldigt bra kritik, både på TV och i tidningarna! :) 
Efter detta gick jag och Henrik lite till på stan. Shoppade lite :) Sen åkte vi hem till mig och tittade på melodifestivalen. Loreen, Sean Banan, Dead by April och Afrodite var bäst tycker jag.

Idag har jag bara chillat och pluggat naturkunskap. Vi har G-prov på tisdag. 

Oj det blev ett långt inlägg nu. Men men, har som sagt inte bloggat på länge... 

Ha det bra! Puss! 

RSS 2.0