What a girl wants...

Sitter och tittar på What a girl wants på trean. Vad har hänt med Amanda Bynes idag?! Förr var hon ju normal men nu har hon ju gått bananas! Det är ju synd om alla dessa barnstjärnor som inte får växa upp under "normala" förhållanden, som t.ex. Lindsey Lohan, Micheal Jackson och Justin Bieber(!). Nej, skönt att man inte är världsberömd och blir igenkänd vart man än går för då hade jag blivit galen! Just det som Bynes, Lohan och Bieber har gjort...
 
Då, så vacker och oskuldsfull...
 
 
Nu, horribel!!!

G'night!

Vilken hektisk dag det har varit idag. Det var sjukt mycket folk som handlade! Det tog aldrig slut! Varför ska alla handla i sista sekund? Börjar åtta imorgon så jag borde egentligen gå och lägga mig... Herregud vilket meningslöst inlägg. Det har verkligen inte hänt någonting idag.
 
Så jag säger godnatt världen!
 

Hej mina vänner!

Idag höll någonting förfärligt på att hända. Jag höll på att bli inlåst på jobbet! Jag var inne och bytte om i vårt omklädningsrum och vakten och Jennifer (min kollega) stod utanför och väntade. Sen hör jag hur Kalle (min andra kollega ;)) knappar in larmkoden och stänger dörren. Vilken panik jag fick! Haha jag slängde mig ut ur omklädningsrummet för att visa att jag var där och Kalle skyndade sig för att öpnna dörren igen och slå av larmet. Tänk om larmet hade gått.. Då hade polisen fått komma säkert haha.
 
Förutom denna "höjdpunkt" så har det inte hänt så mycket idag. Har varit på jobbet i nio timmar... Imorgon är det samma tider som gäller. Kul!
 
 
Bjuder på en extremt gullig bild. Mufasa och Simba
 

Torsdag 25 juli

Idag är det den 25 och vad betyder det? LÖN! :D Det känns skönt. Det var det som var mitt mantra idag på jobbet för att klara mig genom passet haha. Började prata engelska med en svensk idag. Han snackade engelska med en annan och han hade inte en riktig svensk brytning så jag tänkte att han också var utländsk men sen visade det sig att han var svensk haha. Awkward! 
 
Ugh... Hur ska jag orka jobba nio dagar till i sträck? Längtar verkligen inte till helgen...
 
Ikväll ska jag hänga med Lina. Vi har inte setts sen midsommar! Det är länge :O Jag har varit i USA och hon åkte till Frankrike samma dag som jag åkte hem så det ska bli kul att träffas lite. 
 
Nu ska jag duscha! Tjo!
 
 
Tänk om man kunde se ut som henne för en dag... Wow. Jag kan ju i alla fall sno hennes hårfärg haha. 
 
 
 
 
 

Vaaarmt!

Vad skönt det är ute idag! Snacka om kontrast mot igår då det var kallt och blåsigt. Satt ute en stund och läste men det slutade med att jag somnade haha... 
 
Idag var det första dagen på jobbet efter semestern. Skulle sluta ett, tror ni att det blev så? NEJ. Jobbade över till halv tre... Ugh! Alltid när jag ska sluta tidigt.
 
Ska hjälpa mamma med maten nu. Det blir lax med sallad och sås. Så himla gott! :D 
 
 
Ha re bra! <3

Ny start

Hej! 
 
Oj vad tiden har gått fort! Det har gått mer än ett år sen jag sist skrev. Har inte haft någon lust att blogga. Mitt liv har inte varit så spännande heller så jag har inte haft så mycket att skriva om. 
 
Det som har hänt under året som gått är att jag har tagit studenten, slappat en hel sommar (förmodligen den sista som man kan göra det), letat jobb och hittat ett (tack vare min goda vän Matilda) som kassörska på Hemköp där jag bor och bara jobbat genom hela hösten, vintern och våren för att kunna spara pengar till USA-resan som min familj och Henrik gjorde för en månad sen. Vi var borta i tre veckor och kom hem för en vecka sen. Nu har min jetlag lagt sig så nu känner jag mig normal igen haha. Det var huuur underbart som helst i USA! Vill tillbaka!
 
Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv. Det enda jag gör är att jobba hela tiden. Men det blir det ändring på nu, ska nämligen börja plugga i höst. Ska läsa en engelskakurs på SU. Är inte jättetaggad på att börja plugga egentligen men det ska bli kul att få göra någonting annat än att bara sitta i kassan om dagarna (eller snarare kvällarna.....). Imorgon börjar jag jobba igen. Är verkligen inte taggad! Men jag jobbar bara i fem timmar så det är inte så farligt. Börjar åtta och slutar ett :) 
 
Tänkte titta på ett avsnitt av min senaste tv-serieobsession Pretty Little Liars. Love it. 
Mina favoritserier:
- The Vampire Diaries
- True Blood
- Pretty Little Liars
- Sex and the City
- McCleod's Daughters
- Gossip Girl
 
God natt!
 
Maria <3
 

RSS 2.0