Candy Love

Hej! Jobbet rullar på som vanligt... Fick städa en kuvös igen. Börjar fan bli expert på kuvöser haha. Såklart skulle jag ha en irriterande låt på hjärnan när jag städade den. Hade The Ark's Panta Mera-låt -.- tycker inte om den... Ja ja.. i personalrummet fanns det godis haha. Då blev jag glad :)
Sitter just nu och lyssnar på musik. Ska snart äta lite middag. Jag vet, jag äter sjukt sent.. :P
Imorgon blir det jobb igen. Enformigt, oh yes.
Så himla fin bild!
 
Ha det bra!

The Goatchrist

Belphegor – The Goatchrist Älskar Belphegor! Fan vad de är grymma! Haha det är typ bara jag och Jörgen (Matilda) som gillar dem.
Idag har jag varit hos Matilda. Vi lyssnade på musik, snackade, tittade på tv, spelade lite The Sims 2 haha ;) Det var så himla länge sen! Fortfarande lika roligt ;)
Imorgon ska jag jobba. Sen är det bara en vecka kvar på jobbet. Nice!
Just nu sitter jag och väntar på att Matilda och Christoffer ska komma hit. Vi ska chilla här, spela spel och bara snacka. Det blir mys :)

Ha en bra kväll. Puss.

Tjo

Hej! Mitt internet krånglar igen... Blir galen!! Just nu surfar jag på grannens internet hehe... sneaky :P Jag fattar verkligen inte vad som är feeeel! :( Jaja..
Idag har jag varit på jobbet. Det var ganska chill på förmiddagen men efter lunch hade jag en del att göra. Men tiden gick fort och det var skönt. Fast det var så himla varmt på avdelningen idag! Jag dog nästan. Och det gick inte att vara ute på balkongen i personalrummet för det var ju såklart varmare där än inne..
Hörde den här låten på radion idag. SÅ HIMLA BRA! Är helt beroende haha!
Imorgon ska jag träffa HW. Det blir mys. Är ledig på fredag och lördag och jobbar på söndag. Sen har jag bara en vecka kvar! Shit. Och sen är det Rhodos! Yey! Längtar!
Nu måsre jag sova. Ha en bra dag imorn! Puss!

Summer lovin'

Hej! Idag har jag jobbat. Haha hade en ganska tråkig dag idag men jag fick köpa mat åt en läkare eftersom hon inte skulle hinna själv så dagen var lite mer annorlunda än vad de brukar vara. Det tog mig ett tag att hitta till matstället men efter många om och men fann jag slutligen platsen jag letade efter. Känns ganska coolt att man går omkring "backstage" på sjukhuset haha. Eller ok, det är bara jag som tycker så :P
Imorgon jobbar jag också. Hoppas dagen går fort!
Beyoncé – Run The World (Girls) Dagens låt. I början tyckte jag inte alls om den men nu börjar jag digga den!


Ha en skön lördagskväll!
Puss!

Måste bara skriva om händelsen i Norge. Helt sjukt! Hur störd i huvudet kan man vara? Så hemskt att så många miste livet! Ungdomar dessutom! De hade hela livet framför sig. Norrmännen borde spärra in honom på ett psykhem och tortera honom i minst 30 år. Få honom att må så jävla dåligt. Gör vad som helst, bara han får känna samma smärta som offrens anhöriga känner just nu! Fan vad hemskt.  

Freitag

Hej! Fredag idag! Fast nu när det är sommarlov så spelar det typ ingen roll vilken veckodag det är eftersom man är ledig. Ok, jag jobbar ju men idag har jag varit ledig så det känns typ som söndag eftersom jag ska jobba imorgon.
Idag har jag hängt med HW. Mys. Nu är jag ensam hemma. Lyssnar på musik och har det chill. Nice! Är galet trött. Sov inte så mycket inatt. Så snart blir det sängdags!
Idag fyller min mamma år! Men hon är på landet så det blev inte så mycket firande för min del haha. Ringde och grattade henne dock.

Ha en bra kväll! Puss

Internet fungerar igen!

Hej! Mitt internet fungerar igen! YES! Fattar verkligen inte vad problemet var... Skumt. Men men, nu fungerar det och det är allt som räknas.
Idag har det varit en jättelugn dag på jobbet. Hade verkligen inte mycket att göra. Satt i personalrummet nästan hela tiden. Solade lite på balkongen! :D Halv fem fick jag gå hem. Älskar känslan när man får gå hem!
Imorgon är jag ledig. Skönt! Hw kommer hit. Nice :)

Jag i Tyskland i juni. Saknar Tyskland! Vill verkligen tillbaka!

Nu ska jag sova! Godnatt!
Puss

HEJ!

Hej! Vill bara meddela att mitt internet är ur funktion. Har varit det sen i fredags... Sitter just nu hos Tilda och skriver! Så ja, jag lever men ligger i "koma" haha.
Jobbet rullar på. Städar jävligt mycket ;) Är ledig på tordag och fredag, ska jobba i helgen! Nice! Ska träffa HW också ;)
Ni får ha det så bra och ni ska vara lyckligt lottade att ni har internet!!
Peace!

Run the world

Hej! Sitter i min säng och lyssnar på musik.
Hade en bra dag på jobbet idag. Hade mer att göra så tiden gick fortare. Fast jag hade ändå tid att sitta i massagestolen i tjugo minuter innan jag gick hem. Skönt! Haha :P

Lovade att visa en bild på mina snygga arbetskläder och här är den.

Snyggt va? Riktigt fashion ;)

Imorgon blir det mys <3

Ha en bra kväll! Puss


Hallo Leute!

Första riktiga dagen på jobbet idag. Fick städa, städa, städa.. Det var faktiskt lite roligt. Ibland fanns det typ ingenting att göra så då ville jag ha någonting att städa haha. Har det ganska chill! Har på mig sexiga sjukhuskläder också. Ska ta en bild och visa er sen! Riktigt hett... Tittade på tv när jag kom hem. Nu ska jag bara ta det lugnt ;)

Ha en bra kväll!

Första dagen...

...på jobbet. Fast jag gjorde inte ett skit haha. Fick massor av information om säkerhet och hygien etc, fick se lokalerna och träffa personal. That was it ;) Imorgon börjar det på riktigt. Ska vara där klockan 8 på morgonen vilket betyder att jag måste åka hemifrån kvart i sju -.- då måste jag alltså gå upp kvart i sex..... ÅNGEST! Men jag får pengar. Pengar, pengar, pengar.... Det enda som snurrar i mitt huvud. Hehe. Om jag jobbar och kvällar så får jag mer pengar. Haha OMG! Tönt....
Längtar till Rhodos. Som fan. Och till Gran Canaria. Och till torsdag. Och nästa vecka. Shit. Varför kan man inte spola fram tiden ibland? Poo som Urban skulle säga haha <3
Måste typ gå och lägga mig nu annars kommer jag vara en zombie imorgon. Men vem försöker jag lura? Kommer typ gå och lägga mig tolv hehe -.-

Ha en bra kväll! Puss.

I just wanna make you sweat

Det är så jäääävla varmt i mitt rum. Fönstret är öppet men ändå sitter jag och svettas som en gris. FRESH! Borde egentligen gå och lägga mig men va fan... JAG VILL INTE! Lyssnar på Eric Saade istället haha. Popular. Så himla bra!!!!!! Hahah skoja, sååå bra är den inte ;) Däremot har jag fastnat för denna: Jennifer Lopez – I'm Into You Älskar den! Brukar inte lyssna på Jennifer Lopez så mycket men hennes nya album är riktigt bra!
Nu lyssnar jag på Rammstein. Åh längtar till konserten! Kommer sitta med min kamera och zooma in på Schneider. Jag kommer ha hundra bilder bara på honom haha. Hoppas han sitter utan tröja som han gjorde på förra konserten. Det är nice!


Mums....

Godnatt!

Sista dagen

Hej! Idag är det sista dagen innan jag börjar jobba. Ångest säger jag bara! Tröstar mig själv med godis.. hehe..
Idag har jag varit och handlat mat inför de kommande veckorna. Päronen åkar till landet så det blir bara jag och Christoffer hemma, Fredrik bor hos sin flickvän så det kommer bli nice! Men jobbigt också, måste laga all mat själv, måste tvätta, diska... Fast det är bra träning inför framtiden!
Innan vi åkte och handlade tittade vi på fotbollsmatchen där Sverige spelade mot Australien. Sverige vann! Yeah! Fan vad grymma de är!  
Igår var jag med Henrik. Vi var ute på Långholmen. Träffade sedan några av hans kompisar och hängde med dem. På kvällen drog vi till Theodoras som ligger på Kungsholmen. Ungefär vid Västermalmsgallerian. Vi var ett gäng som snackade och hade trevligt. Matilda och hennes pojkvän mötte upp oss och hängde med en stund. Jag stannade till tolv sen drog jag hem. Hade cykeln vid stationen så jag kom hem hyfsat tidigt. Jag älskar att cykla på kvällen. Det är inte lika mycket trafik och det är inte lika varmt. Så man behöver inte ta hänsyn till några bilar eller svettas ihjäl haha.
Här har ni mig i en sexig träningsoutfit! ;)

Jag leker fjortis. Fast det gick inte så bra...


Nu ska jag fortsätta chilla. Hare gött! Puss

Vaaaaaarmt!

Hej! Fan vad varmt det är! Jag dör här i mitt rum! Har legat och solat lite idag hos Matilda. Sen drog jag, Matilda, Lina och Matildas pojkvän till Jakobsberg och handlade middag. Det blev tacos! Fan vad gott!
Nu måste jag fan duscha, är så himla lökig! Blä.. Ska tillbaka till Tilda sen. Det blir chillkväll med skräckfilm och öl. Nice!
Just det! Vill bara säga att JAG SKA GÅ PÅ RAMMSTEINS KONSERT I GLOBEN DEN 17 FEBRUARI 2012!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY! LÄNGTAR SOM FAN!!!!!!

Ha en bra kväll! Puss!

Chill chill chill

Hej. Hade en trevlig kväll igår. Vi drog till ett ställe som heter Snaps som ligger på Medborgarplatsen. Det är egentligen 23-årsgräns men vi hade lite kontakter så vi kom in ;) haha sneaky! Ja ja tog en taxi hem. Så himla skönt att slippa sitta på nattbussen!
Nu sitter jag och lyssnar på musik. Rammstein! Det är en riktigt skön dag idag! Vet inte riktigt vad jag ska göra dock. We'll see :)


Tjing!

Soooool!

Äntligen är solen här! Har legat och solat hela dagen med Lina. Pluggade lite tyska imorse ;) That's it!
Ikväll blir det kanske utgång för första gången. Vi får se ;)

Ha en bra dag!

Freedom

Usch, kom på att det här är sista veckan innan jag börjar jobba. Åh jag har verkligen ingen lust att jobba men behöver man pengar så behöver man... BLÄ! Fast efter det åker jag till Rhodos med Urban och Jörgen och det kommer att bli näääjzzz! Längtar som fan!
Köpte ett par joggingbyxor idag. Är riktigt nöjd! Så nu är det bara att börja springa.
Tittade på Allsång på Skansen också. Är det bara jag som AVSKYR Håkan Hellström och The Moniker? Särskilt The Monikers låt Oh My God. Så himla jobbig!
Efter allsången var det Morden i Midsomer. Tittade på det också. 


Godnatt från mig!  

La isla bonita

Det är en av världens finaste låtar. Älskar den. Kan lyssna på den om och om igen.
Hur mår ni idag? Själv så mår jag väldigt bra. Hade en bra dag igår och jag antar att det sitter kvar idag.
Har inte gjort så mycket idag. Bara tittat på tv. Är det bara jag som tycker att det inte går någonting bra på tv nu för tiden? Det finns ju nästan ingenting roligt att se på... Sitter hellre framför datorn ;)
När mamma kommer hem från jobbet ska vi dra till Stadium och titta på träningskläder. Nu jävlar ska det bli fart på mig!

Jag leker modebloggare. Här har ni min outfit som jag hade i lördags på kvällen. Ni ser också min nya frisyr :)


Ha en bra dag!

Super 8

Hej! Idag har jag spenderat hela dagen med HW. Vi har gått på bio, käkat middag och hängt lite på stan. Vi hann även med lite shopping haha. Jag köpte en till bikini i samma modell som den jag la upp här i bloggen, fast den här är rosa ;) 20% rabatt också. Nice! I alla fall, vi såg filmen Super 8. Den var bra. Ska inte avslöja något för då förstörs hela filmen. Men jag tycker att ni ska se den!


Nu ska jag sova.

Godnatt!


Metallica

Oh my God... Metallica är så jävla grymma! Jag dooog! Hade gåshud nästan hela tiden. Fan att man inte var där!

I love you! 

Godnatt! 

Uppsala

Hej, har varit i Uppsala idag. Jag och päronen kollade in en trädgårds/inredningsaffär som låg i den äldre delen av Uppsala. Det var så himla mycket prylar i affären! Galet. Köpte två ljuslyktor som ser ut som lotusblommor. Efter det fikade vi och tittade in i den gamla kyrkan. Tydligen är Anders Celsius begravd där. Coolt!
Ska snart käka middag. Idag spelar Anthrax, Megadeath, Slayer och Metallica på Ullevi i Göteborg. Ska titta på Metallicas konsert ikväll. Det kommer att bli grymt!

Puss!

Himlen är oskyldigt blå

Har suttit och tittat på filmen Himlen Är Oskyldigt Blå. Den var ganska bra faktiskt.
Gick en promenad helt ensam idag. Lyssnade på musik samtidigt. Det var riktigt skönt förutom att jag svettades som fan! Var så himla lökig när jag kom hem. Var tvungen att duscha! Nu är jag nästan lika lökig. Det är så himla varmt i mitt rum!! Jag dööööör!


Godnatt!

Nyklippt

Hej! Idag har jag klippt mig. Det blev ganska kort... Men men jag är ändå nöjd... och håret växer ju faktiskt ut efter ett tag så det är chill! Haha ;)
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Både Lina och Matilda är upptagna. :((( Känner faktiskt för att gå på en promenad. Jag har i och för sig gått jävligt mycket den här veckan haha... Men man kan aldrig få för mycket motion ;) Vi får se hur jag gör.
Imorgon klockan halv tio visar de Metallicas konsert på Ullevi på tv. Direktsänt. Nice!! Det ska jag se på! 

Nu ska jag fortsätta ha tråkigt! Puss.

RSS 2.0