Helg!

Hej! Äntligen fredag! Underbart! Idag har det varit en schysst dag förutom ett minus. Hade tyskaprov, naturkunskap. Minuset var att vi inte hade någon musik och jag och några till som har håltimme mellan naturkunskapen och musiken hade suttit och väntat på att vi skulle börja. När vi kommer till salen får vi reda på att Bengt är sjuk och att vi inte har någon musik. NICE, då har man suttit i skolan helt i onödan... Kunde ha slutat klockan elva... Men men, fick åka hem ett istället och det är också trevligt ;)
Snart ska jag åka till friskis och gå på Dans Fuego :) Det är så kul!

Snart åker jag till Tyskland!! :D

Ha en bra helg!

Hej hoppsan

Hej! Ja jag vet, jag är inte direkt den bästa på att uppdatera... Men nu kör jag igång igen, i alla fall för idag haha :)
Jag måste bara börja med att säga att det är VÅR! :D Äntligen! Tog skinnjackan till skolan idag istället för vinterjackan. Det var riktigt härligt :) 
Inget speciellt har hänt sen jag senast skrev. Jag hade ett härligt sportlov. Tog det lugnt och pluggade verkligen ingenting :P Firade Henriks fördelsedag! Det är speciellt! 20 år :)
Förra veckan hade vi projektinlämning. Det känns så himla skönt att jag inte behöver tänka på det mer, förutom projektutställningen förstås ;) Jag gick även på Linas studentskiva. Det var kul! Tänk att det inte är så långt kvar nu. Mindre än tre månader! Galet.

Nästa vecka åker jag till Hamburg med skolan! Det ska bli roligt. Jag kommer få höra så mycket tyska så att jag blir helt trött i öronen haha. Men det är det värt! Kommer hem måndagen den 26 mars och samma kväll ska jag på Matildas studentskiva. Kommer verkligen vara en zoombie dagen efter :P

Idag ska jag träna med mamma. Det blir härligt! Provade på Dans Fuego i söndags på Friskis och det var så himla roligt! Det var verkligen någonting för mig. Svettig blev man och röd i ansiktet haha. Det spelades precis sån bra spansk/latino-musik som jag gillar att lyssna på. Det var riktigt najs. Fick träningsvärk efteråt :P 


Otroligt söt! Vill ha!

Ha det bra!


RSS 2.0