MVG

Hej! Jag fick MVG i tyska 2!!!! :D Yey! Jag hade alla rätt på frågedelen! Glad tjej! Den muntliga delen var däremot inte lika felfri haha. Jag måste verkligen bli bättre på att prata känner jag.
Hade en ganska chill dag i skolan idag. Kör, lunch, religion och tyska stod på schemat. Skönt! Sen mötte jag upp Henrik och sen åkte vi hem till mig. Nu har han dragit hem och jag ligger i sängen och ska snart sova. Har sovmorgon imorgon till tjugo över elva så jag behöver inte gå och lägga mig än. Ska läsa lite bloggar ;)

Ha det bra! Puss! 

Das Gefühl

Hej! Tisdag idag! Började dagen med vanlig hederlig skola. Hade psykologi, svenska, kör och naturkunskap. Jag känner att jag kommer behöva kämpa med naturkunskapen i år. Det är verkligen inte mitt starkaste ämne...
Efter skolan åkte jag till banken för att skaffa ett VISA-kort så att jag kan handla på internet! Yey! :) Så så fort kortet kommer ska jag köpa andra säsongen av Vampire Diaries! Jag har bara tre avsnitt kvar (gaaaahh!) och jag måste verkligen ha andra säsongen annars vet jag inte vad jag gör haha!
Sen åkte jag hem och tittade på Vampire Diaries ;)
Imorgon har jag det muntliga provet i tyska 2! Hjälp! Tänk om jag suger... Lkjasdnajsfbfhbisdfbamjsbfohdf! Jag fick lite damp hehe. Nej, jag tror att det kommer gå bra. Min lärare tycker att jag är bra ;)
På fredag är det karneval i skolan! Det ska bli roligt! Men vårt framträdande suger fan... Ja, ja, vi vann förra året så det är chill!



Nu ska jag fortsätta plugga tyska!
(Jag älskar att flera Rammsteinbilder kommer upp när man söker på Liebe på gooogles bilder <3

Puss!

Trött

Hej! Ligger just nu i min säng och svettas som fan (haha ok kanske inte sååå mycket :P)... Mysigt värre. Det blir så otroligt varmt i mitt rum och det blir extra varmt när man har datorn i knät. Har tittat på Vampire Diaries. Love it! Har tittat på 6 avsnitt idag haha. Beroende? Oh yeah ;)
Imorgon är det skola igen. Har bara tre lektioner så det blir en ganska skön dag.
Nu ska jag sova!

Puss!


Lördag!

Hej! Äntligen helg! Första skolveckan är avklarad och det känns jätteskönt. Igår hände det inget speciellt i skolan. Hade dock en jättelång håltimme. Det var skönt. Den spenderades utanför skolsyster med några härliga personer. Vi brukar ofta sitta där eftersom det inte är så mycket folk som går förbi och låter haha.
Efter skolan gick jag och shoppade. Köpte ett par svarta boots och en sjal. Sen åkte jag och päronen till morfar för att fira hans födelsedag. Mys. Han blev 79 år igår så nästa år blir det storfirande!
Idag började jag min dag med att titta på Vampire Diaries. Jag beställde hem första säsongen och fick den i torsdags så nu behöver jag inte se på datorn längre. Jag är beroende!
Snart kommer Henrik hit. Det blir myyys!

Där på kanten bodde vi på Rhodos. Fast vårt rum var på andra sidan ;)


Ha en bra dag! Puss

Tjooo

Hej! Idag har jag haft en slapp dag. Började halv två. Mötte upp my friends som hade haft lektioner tidigare i Kronis och hängde där en stund. Sen gick vi tillbaka till skolan och hade vår första religionslektion. Vi har en ny lärare som pratar med galet låg röst! Jag hörde fan inte vad han sa! Så det var ganska svårt att koncentrera sig på vad han pratade om haha.
Sen hade jag tyska. Det var kul! Fick skriva en text om mig själv som jag har gjort tusen gånger innan. Så det var inte en jobbig lektion haha. Fast jag har tyska med 95:or och det finns en tjej som är otroligt jobbig... Shit, jag kommer störa mig som fan på henne. Hon satt framför mig på lektionen och vände sig om till mig och sa att hon inte tycker om tyska och inte förstår hur man kan vilja läsa det. 1: varför går hon ens på tyska? 2: smart att säga det till mig, jag som älskar tyska haha. Jag sa till henne att jag älskar tyska och då blev hon helt ställd. Hahaha! Fail för henne. Hon kom försent till lektionen också och det första hon gör är att räcka fram handen till Bonde och hälsa på honom... Random tjej.
Imorgon har jag sovmorgon. Skönt! Sen ska jag träffa Henrik. Mys!

Hello there, sexy...


Godnatt! Puss!

Sista första skoldagen

Jahapp, då har man börjat skolan igen. Sista året. CRAZY! Är taggad! Typ... :P
Idag hade vi bara upprop. Fick schemat, sl-kort, gick igenom lite saker, fyllde i papper. Typ deeeet! Vid elva var det slut och då fick vi åka hem. Fan vad skönt. Somnade i soffan när jag kom hem haha. Låg helt däckad! :P
Det var roligt att träffa alla igen! Det var fan tre månader sen sist. Det är lite sorgligt att det bara är ett år kvar. Kommer sakna många.
Efter skolan åkte jag och Hedda till Drottninggatan där vi blev haffade av en tjej som undrade om jag och Hedda var intresserade av att jobba som statister. Fan vad kul! Vi sa såklart ja. Så de kanske hör av sig, you never know ;)
Imorgon börjar jag halv två. Så himla chill! Börjar egentligen halv tolv på onsdagar men imorgon har vi ingen kör så jag får en jävligt lång sovmorgon. Nice! Har religion och tyska. Kul! Särskilt tyskan! :D
Bustamante – Desde Que Tú No Estás Här får ni lite spansk smörsång av mig. Den är fin :)



Godnatt! Puss <3

Vampire Diaries

Hej! Idag mår jag mycket bättre! Är fortfarande lite snorig och har lite hosta men annars känner jag mig ganska bra. Yey!
Idag var Lina och Matilda här en stund för lite bildbyten. Vi ville ha varandras bilder från Rhodos ;) Har sedan suttit hela dagen och tittat på Vampire Diaries. Min nya drog! Jättebra serie! Förut trodde jag serien var dålig men nej, jag hade fel. Så snart ska jag köpa hem första säsongen. Det är mycket skönare att titta via tv:n än via datorn :P
Morgen fängt die Schule an! Imorgon börjar skolan. Det ska bli roligt att träffa alla! Shit, nu börjar sista året. Sista året! Efter det börjar vuxenlivet, typ haha. Spännande!


Åh, han som sitter ner på golvet är så himla het! Ian Somerhalder heter han.

Ha det bra! Puss!

Sjukling

Hej! Nu sitter jag i soffan och lyssnar på: Belphegor – The Sin - Hellfucked Grym!
Jag är fortfarande sjuk :( Har typ varit sjuk i en vecka. På Rhodos var det mest min hals som gjorde ont och jag hade ont i huvudet men nu har jag fått slemhosta och är riktigt snorig. FML! Kommer inte vara riktigt frisk innan skolan börjar, som förövrigt är på tisdag -.- Det ska bli roligt att träffa alla vänner igen men jag är inte taggad på lektionerna haha. Förutom tyskan då ;)


Jag på Rhodos. Då mådde jag mycket bättre!

Ha en bra kväll! Puss!

Tillbaka!

Hej! Nu är jag hemma igen från Rhodos! Kom hem den 17:e. Det är skönt att vara hemma igen. :)
Det var jättehärligt på Rhodos! Typ 30 grader varmt varje dag och inga moln på himlen (eller jo, över Turkland ;)). Dock blåste det ganska rejält de första dagarna men det var bara skönt. Vi solade och badade varje dag, åt på restaurang och gick ut och dansade några kvällar. Shoppade lite också. 
Det är hur mycket skandinaver som helst på Rhodos! Man hörde svenska överallt. Galet haha. Till och med grekerna kunde lite svenska. Hörde ofta "svenska flickor" haha. Usch!

Vårt hotell. Det låg precis på kanten av ön.


Da beach!


Jag och Lina badar. Jag ser fucked up ut.


En betydligt tommare strand. Det blåste mycket på den där sidan så många låg inte där.


Jag posar på hotellrummet.


En mysig gata med både affärer och restauranger.


Jag och Lina posar i spegeln och taggar inför kvällen.


Us girls!


Det kröp en liten krabba på Linas handduk.


Jag på flygplatsen när vi skulle hem. Det var tidigt på morgonen. Vi var tvungna och gå upp tjugo i tre den dagen -.-


Nu måste jag verkligen sova. Blev förkyld när jag var borta och jag vill verkligen bli av med den. Min hals gör jävligt ont!!!!

Godnatt, puss! <3

RHODOS!

Snart bär det av till RHODOS!!! AAAHHHH!!!! Det kommer bli så himla roligt!!! :D Längtar! Planet går klockan elva på förmiddagen. ÅH!
Idag har jag varit med Henrik. Vi gick på stan och hade mysigt. ;)
Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagen! Ha det bra i Sverige nu! Jag kommer ha 30 grader och sol haha! Fan vad najs!
Puss, godnatt! <3

I see your beautiful smile...

Sonata Arctica – Shy Så himla fin.
Idag har jag packat och hängt med Lina och Matilda. Tittade på Lotta på Liseberg på kvällen. Tomas Ledin var med ikväll. Fan vad jag älskar honom! Han är så himla bra!! Tomas Ledin – En del av mitt hjärta Tomas Ledin – Sensuella Isabella Tomas Ledin – Varje steg för oss närmare varann + flera till.. Så himla bra!! Åh jag blir typ kär. Fast det är jag redan :)

Är det bara jag som tycker att han ser bra ut? Hehe...

Imorn, eller ja... idag, ska jag vara med Henrik. Det blir mys!
Nu är det bara en dag kvar till Rhodos! Aaah! :D

Nu ska jag sova! Godnatt! Puss!

You can't get enough

Hej! Idag har jag haft en riktigt mysig dag. Hängde i stan med Hedda och Anna! Vi lunchade på Hurtigs Konditori på Drottninggatan och jag och Hedda störde oss på några irriterande tjejer som satt och stirrade på oss när vi snackade! De slutade verkligen inte stirra! Gah! Ja ja, efter det gick vi och shoppade. Köpte en jättefin röd klänning på Zara. Det var rea. Den hade kostat 559 kr men jag fick den för 149! Nice!
Efter att ha gått i några till affärer åkte jag sedan hem. Åt middag och pluggade tyska. Mamma förhörde mig haha.
Nu måste jag verkligen sova. Imorgon/idag (klockan är ju faktiskt två) ska jag träna med Lina och börja packa. Vi åker om tre dagar! :D

Godnatt! Puss 

Hälsosam dag!

Hej! Idag har jag haft en riktig hälsosam dag. Vaknade vid två (haha kanske inte så bra men men...) och gjorde en smoothie till frukost/lunch och en macka. Sen var jag ute och sprang med Lina. Vi blir fan bättre och bättre för varje gång vi springer! Efter middagen var jag ute och cyklade med mina föräldrar. Vi cyklade ganska långt och det var många backar så jag var väldigt varm efteråt. Det enda som inte var så nyttigt idag var glassen jag åt efter cyklingen haha. Ben and Jerry's Chunky Monkey. Jättegod! Jag älskar bananglass! Annars är jag ganska stolt över mig själv!  
Imorgon ska jag in till stan och träffa Hedda och Anna. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir nog en fika. Mys!! <3 Det var ett tag sen jag träffade båda så vi har mycket att prata om! 


Jag i min snygga Dimmu Borgir-tröja ;)

Ha en bra natt! Puss! 

Knockin' on heaven's door

Hej! Sitter just nu med Lina och chillar. Vi lyssnar på: Guns N' Roses – Knockin' On Heaven's Door Bra!
Idag var det min sista dag på Danderyds Sjukhus. Fick en rosa ros och en ljuslykta och fick även lite fika. Alla var jättesnälla! Det är så himla skönt att det är slut nu. Snart åker vi till Rhodos! Det blir nice!!!
Björn Rosenström – Ragnar Den här låten lyssnar vi på nu ;) 
Imorn har jag ingen aning om vad jag ska göra förutom att jag ska träna med Lina! Kul!

Såhär ser poolen ut på hotellet som vi ska bo på!


Jag, Lina och Matilda på konfirmationslägret i åttan. Så jävla heta!


Ha en bra kväll! Bara. Fem. Dagar. Kvar. Till. RHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODOOOOOOOOOOOS!!!!!!! :D

Hola!

Idag har verkligen ingenting roligt hänt. Känner att jag inte har någonting att skriva om eftersom mina dagar är så himla tråkiga...
Igår var jag i alla fall ute och sprang med Lina. Vi sprang riktigt långt utan att stanna! Det var nice! Invigde mina nya träningsbyxor och det gick faktiskt väldigt bra att springa i dem. Kändes lätt och inte lika klumpigt som det kändes med mina mjukisbyxor. Så det var ett bra köp!
Imorgon ska jag träffa HW. Han bor på samma tunnelbanelinje som Danderyds Sjukhus så det kommer gå fortare att åka till jobbet på fredag. Nice!

Åh, tänk om man kunde se ut som henne...


Ha det bra! Puss

Amor

Bustamante – Ese Es Nuestro Amor Så fin! Blir alldeles lycklig när jag lyssnar på den. <3

Idag har jag jobbat. Städade ett familjerum idag. Fick hjälp så jag behövde inte göra allt själv ;) Nu är det bara tre arbetsdagar kvar sen är jag fri! Skönt! Tiden har gått så himla fort! På onsdag åker vi till Rhodos. Fan vad roligt det ska bli!


Puss

RSS 2.0