Hola chicas!

Tjena. Ännu en dag är över och imorgon är det FREDAG! Kommer inte att jobba på dagen imorgon utan till stängning (vilket suger lite) men det gör inte så mycket för det betyder att jag får sovmorgooon imorgon! Hoppas jag bara inte väcks av renoveraren... Tänkte gå och gymma innan jobbet så jag borde väl gå upp lagom tidigt ändå ;)
 
Har bara jobbat idag och nu tänkte jag titta på Twilight. Har varit sugen att titta på den ett tag nu, så ikväll är det dags! Beställde nyss kursböcker från Adlibris, fan vad dyrt det är med sånt! Beställde inte ens alla och ändå gick det på 1200... Orkade inte hålla på och köpa begangnat, det var för jobbigt. Hade jag gjort det så hade det säkert blivit billigare men det var som sagt för jobbigt haha.
 
 

Onsdag 28 augusti

Hej! 
 
Visst känns det ibland som att tiden bara flyger fram? Det känns som att det var igår som vi kom hem från USA till exempel. Och snart har redan halva veckan gått. Sjukt.
 
Kan berätta lite vad jag har gjort sen jag sist skrev. I lördags efter jobbet så åkte jag in till stan för att träffa Henrik och hans kompisar. Vi var hemma hos HG som har världens finaste utsikt över Kungsholmen! Vi satt och snackade, spelade lite kort och bara chillade. I söndags jobbade jag bara och chillade när jag var hemma. I måndags var jag ledig så jag började dagen med en springtur, sen träffade jag Lina en stund och vi gick en promenad först och satt ute i solen efter det. Sen åkte jag in till stan och mötte upp familjen för att åka till morfar som fyllde år. Hos morfar åt vi thaimat och tårta, mums! I tisdags jobbade jag och idag har jag varit ledig. Har gått runt på stan och köpt lite saker, bl.a. en kalender och ett skrivblock inför skolan som börjar nästa torsdag. Har dock inte köpt böcker än men det ska jag göra snart :) 
 
Vi har en gubbe här nu som bygger om vårt badrum. Det gamla badrummet var så himla fult så jag är glad att det görs om. Dock är det inte så roligt att ha någon som renoverar när man är hemma... Men imorgon och på fredag kommer jag att jobba på dagen så jag slipper vara hemma samtidigt som honom :D
 
Om en timme ska jag  och mamma gå på Indoor Walking. Är inte jättesugen men vi har bokat så jag måste pallra mig dit... Vet dock att jag kommer vara glad att jag har tränat efteråt haha. 
 
Ha en bra onsdagskväll!
 
 

The Mortal Instruments

Hej!
 
Vad skönt det är med helg, man är ledig och kan göra vad man vill. Så kanske ni tänker men inte jag. För mig är det jobb som gäller. Men jag jobbar bara fyra timmar idag så det är inte så farligt faktiskt, börjar tre och slutar sju. Ska åka in till stan sen och träffa Henrik och hans kompisar.
 
Igår var jag ledig och tog en lång sovmorgon. Vaknade halv tolv haha. Gjorde frukost och gick ut och sprang en stund. Sen åkte jag och pappa iväg till Mio och hämtade mitt sängbord som jag hade beställt. Är sjukt nöjd med det, har haft en pall stående i rummet i ett år nu så det är skönt med ett riktigt bord. På kvällen gick jag och Lina på bio och såg The Mortal Instruments. Visste inte att den hade premiär igår haha. Filmen var jättebra! Gillar man Harry Potter och Twilight så ska man se den för det var några saker som var lite lika. Dessutom är Jamie Campbell Bower och Kevin Zegers sjuuukt snygga så man dör lite varje gång de visas. Jag tycker i alla fall att ni ska se den! 
 
Här kommer en bildbomb.
 
 
Asså mums på sista bilden. Sjukt snygg.
 
Nu ska jag äta lunch. Ha det bra <3

I <3 shoes

Om det är någonting jag älskar mer än choklad så är det skor. Vet inte varför men så är det bara. Nu när det börjar bli höst så blir jag alldeles uppspelt när jag går förbi alla skoaffärer, alla har ju fått in så himla många snygga skor! T.ex. de från Vagabond som jag visade i förra inlägget.
 
Hittade ett till par från Vagabond som jag skulle vilja ha. Gillar modellen fast den är lite "tantig". Måste ge mig ut på jakt efter såna!
 
Spanade även in dessa godingar från Din Sko. Älskar skor med tjock klack. Ska kolla in dem så fort jag är i närheten av en Din Sko-butik. 
 
Gah känner att jag måste stilla mitt shoppingsug snart! Det finns så mycket snyggt i butikerna nu. Men det får bli till nästan vecka. Imorgon är jag ledig och tänkte dra ut och springa/gå minst 10 km. Övar ju som sagt inför Tjejmilen så jag vill veta på ett ungefär hur lång tid det kommer att ta för mig att genomföra loppet. Känner dock att jag inte har haft någon lust att springa de senaste dagarna. Var på gymmet idag och körde på crosstrainern och det gick bra. 6 km under 30 min blev det. Men att köra på crosstrainer och springa är helt olika tycker jag eftersom det är jobbigare att springa. Bara det inte spöregnar imorgon så ska jag ut i alla fall. Kommer säkert att få ångest annars om jag inte gör det haha! På kvällen ska jag hänga med Lina :)
 
Ha det bra!

<3

 
 
 
 
Diane Kruger, the most gorgeous woman in the world.

New shoes

Hej! Ursäkta för dålig uppdatering, har haft annat för mig de senaste dagarna. T.ex. så har jag hängt med mina fina vänner Lina och Matilda, jobbat, tränat, varit hos Henrik och sagt adjö till Matilda som i söndags åkte tillbaka upp till Luleå igen för att plugga sitt andra år där, vilket var lite sorgligt för jag vill att hon ska vara här hemma. 
 
Igår gick jag på stan och kollade på kläder. Köpte ett par sjukt snygga boots från Vagabond! Såg de för en månad sen typ när jag gick på stan med Hedda (kommer du ihåg?) och har tänkt på dem sen dess. Slog till och nu är jag lite lyckligare. Hon i kassan ville verkligen att jag skulle köpa dem (surprise, surprise...) och var jättetrevlig. Sen var ju jag den enda i butiken just då så hon kunde lägga allt försäljningsfokus på mig haha. Men jag är nöjd! Ah, love them! 
 
 
Den här veckan bjuder på ledighet idag, stängning på jobbet imorgon och torsdag, make up-träff med Signe, Kim och en av deras kompisar på fredag och jobb på lördag och söndag. Kan ju säga att jag mest ser fram emot fredagen. Vi ska gå på en make up-träff på The Body Shop. Vet inte riktigt vad som kommer att hända men det blir nog roligt :)
 
Nu ska jag äta något och titta på ett avsnitt av Hart of Dixie (min nya drog...). 
 
Ha det bra!
 

Mål!

Idag slog jag mitt mål att kunna springa 6 kilometer utan att stanna och det kändes huuur bra som helst! Det var svettigt men jag klarade det. Ett tag kände jag att jag skulle kunna springa lite till, helt sjukt haha. Nu är det bara fyra kilometer till att ta sig igenom för att klara milen men det ska nog gå så småningom. Jag har tre och en halv vecka på mig.
 
Ska hänga med Lina och Matilda ikväll, det blir en sleepover med middag, film, tjejsnack och godis. Haha vad klyschigt det där lät :P Men det kommer att bli mysigt. Vi måste ju passa på att hänga för nästa vecka åker Matilda till Luleå och lämnar oss igen :'( 
 
Asså jag dör. Så. Snygga. Någon gång ska jag köpa ett par turkosa springskor! 
 
Ha det bra!

12:e augusti

Hej!
 
Igår var det en fixa-och-dona-dag. Kände att mitt rum behövde få lite kärlek efter att ha agerat soptipp i en månad nu. Har verkligen inte haft någon ork att städa eller fixa något men igår så kände jag att jag hade fått nog. Så jag och Henrik åkte till Mio och IKEA och inhandlade lådor, galgar och inredningsprylar. Dumpade ner allt skit i lådorna och tog bort alla kläder på golvet. Jag fick även hjälp av pappa med att sätta upp min stora spegel som har stått lutad mot väggen i ett halvår. Målade den guldig för några dagar sen och nu sitter den fint på väggen. Allt känns så mycket lättare när man har ett städat rum tycker jag, för 1: du kan gå runt hur du vill utan att behöva trampa på kläder/saker och 2: du slipper ha ångest över att ditt rum inte är städat. 
 
Idag har jag gymmat och jobbat. Jobbade bara i tre timmar så det var inte så farligt. Tänkte titta på Hart of Dixie eller Real Housewives of Beverly Hills nu, vi får se vad det blir ;) Imorgon ska jag hänga med Matilda och Lina, vi ska ha en riktig dejt med dinner and a movie fast hemma hos Matilda istället för i stan. 
 
Kram

Fredagsmys

Lägger härmed upp en bild på min frukost idag. Gör det dels för att visa er men mest för att jag ska kunna titta tillbaka och se hur nyttig jag var haha. Gjorde bananpannkakor idag och serverade med blåbär, hallon, en persika och ett äpple (obviously...). Egentligen borde man kalla det bananomelett eftersom man varken har mjöl eller mjölk i, det är bara två ägg, en banan och typ en halv deciliter havregryn. Gott blev det i alla fall. 
 
 
Idag är det jobb som gäller. Börjar klockan tre och slutar kvart över nio så hela fredagskvällen är ju typ förstörd... Men Jennifer som jag stänger med är så himla härlig så det kommer nog inte vara så jobbigt. Plus att Matilda jobbar till sju idag och det är typ första gången vi jobbar samtidigt så det är ännu bättre :) Får hoppas att creepet inte är utanför Hemköp ikväll och väntar på mig bara...
 
Ja ja, ha en härlig fredag nu mina vänner! Kram
 
 
 
 
 
 

RHOBH

Ligger just nu och tittar på Real Housewives of Beverly Hills. Asså det är typ den bästa realityserien! Älskar den. De har så glamourösa liv. Stora mansions, sportbilar, gudomliga walk-in closets, alles! De får ens liv att verka tråkigt... Dock så är de inga gudar. Oavsett om man har pengar eller inte så är man fortfarande en människa med alla olika slags problem. Ett tydligt exempel på det i serien är att man inte alltid kan vara överens med allt och alla. Herregud vad de bråkar hela tiden, fattar inte hur de orkar haha. Det är bråk eller tjafs i varenda avsnitt! Tittar mest för att de har så fina hus och fina kläder. Åh skulle vilja bo där. Man kanske ska åka dit och hitta en rik man och bli hemmafru. Fast jag hade inte orkat med all falskhet så det kanske inte är en så bra idé trots allt. Nåja, vad är väl en dag i rikemansland? Det kan ju va fruktansvärt motbjudande och oäkta och plastigt... Och  alldeles, alldeles undebart!
 
Mina favoriter är Brandi och Kyle. De är så härliga! 
 
                                   Brandi                                                                        Kyle
 
 
Nu ska jag fortsätta titta. Ha det gött! <3

 
 
 
 

Healthy living

Hej! 
 
Man märker att det är sommar när alla rutiner man hade innan sommaren är som bortblåsta haha. Men nu börjar det lida mot höst och det är dags att komma tillbaka till det man höll på med innan, som t.ex. träning och att äta mer hälsosamt. Jag känner att jag har försummat båda punkterna under sommaren men det ska det bli ändring på nu! Ska springa Tjejmilen om exakt en månad och har inte tränat inför det ett dugg. Sprang tre gånger på löpbandet i USA men det var i början av resan och sen försvann motivationen. Tänkte att det var semester och man ska ju för f*n njuta när man kan. Men igår började jag igen! Sprang 2 kilometer, sen dog jag haha... Men man ska ju börja någonstans. 
 
Mitt mål är att kunna springa en mil utan att dö av utmattning. Sprang vårruset som är fem kilometer i år och det klarade jag helt utan att stanna, så fem kilometer till borde förhoppningsvis inte vara något problem. 
 
Måste även försöka sluta äta onyttigheter. Köpte hem ett lass med godis från USA och det har jag ätit upp så nu är det bara att se till att man inte köper mer här hemma. MEN! Jag tror inte på strikta förbud utan man måste faktiskt få unna sig ibland. Annars hade jag blivit galen! 
 
Ska gå och göra lunch nu. Ska försöka göra det så nyttigt som det går. Kanske en sallad? We'll see :) 
 
 
Ian Somerhalder. M. U. M. S.

The power of music

Det är ganska sjukt hur musik kan påverka oss människor. Hur en låt kan väcka minnen och känslor som vi lagrat inom oss. Jag har ganska många låtar som betyder lite extra mycket för mig, som får mig att må bra. Några exempel är: 
 
Oliver Shanti & Friends – El Flamenco del Rumi
JamesNyorakuSchlefer – First Dawn
Craig Armstrong – This Love
Poets Of The Fall – Late Goodbye
Madonna – La Isla Bonita - Extended Remix
 
Älskar att blunda och stänga ute allt annat och bara lyssna på musiken. 
 
 
Tycker att bilden passar till den första låten. 
 
Kram M
 

Good night people

 
Då var den långa elvadagarsperioden med jobb avklarad. Pjuh! I början trodde jag att det skulle gå sååå långsamt men nu i efterhand så gick det faktiskt ganska snabbt. Imorgon är jag ledig och det ska jag njuta av för fullt. Det ska vara fint väder har jag hört så jag ska sola så mycket jag bara orkar. Ska självklart smörja in mig med solskyddsfaktor mina vänner ;)
 
Något som är mindre roligt är att jag typ har fått en "stalker". Det är en kille eller man, eller vad man nu ska kalla honom, som har väntat på mig i sin bil både igår och idag efter att vi har stängt. Jag stängde inte igår men fick höra av Jennifer att han hade kommit fram till henne och frågat om mig. Idag satt han i sin bil igen. Som tur var så hade mamma och pappa cyklat dit för att möta mig så jag var skyddad haha. Men asså fatta vad läskigt om jag hade varit ensam! Vem vet vad han vill!? Han har handlat av mig flera gånger och han ser riktigt creepy ut. Usch, blir lite rädd.
 
Nog om det, nu ska jag försöka sova. Det kommer nog att gå lätt :)
 
God natt!

Drömmer mig tillbaka...

 
 
 
 
 
 
... till Sardinien 2012 med Lina och hennes föräldrar. Åh vill tillbaka! Det var så skönt att bara koppla av och inte göra någonting förutom att sola, bada, läsa och äta. Det var så himla varmt så det blev många dopp i poolen som låg på tomten bredvid huset vi bodde i. Perfekt avkoppling för en stressad hjärna. Skulle gärna åka tillbaka. Är lite avundsjuk på Lina som kom hem från Frankrike förra veckan och som åker till Kreta på lördag. Vill också!

RSS 2.0