Saturday!

Hej! Äntligen höstlov! Så himla skönt! Imorgon kommer jag att vara på Kanarieöarna! Yey! Det kommer att vara runt 20 grader hela veckan och det ska bli så himla skönt att få lite värme igen.
Idag måste jag packa och plugga. Usch för vår religionsuppgift säger jag bara... Den måste bli klar idag men jag har verkligen ingen lust att skriva på den. Men, men... Det är lika bra att jag börjar nu istället för att sitta och stressa sen ;)

Vi hörs om en vecka! Ha en trevlig lördag!
Puss!

Onsdag 26 oktober

Hej! Dålig uppdatering, jag vet. Men har inte varit hemma sen söndags och jag orkade inte blogga igår efter konserten. Igår hade vi vår stora höstkonsert i Berwaldhallen. Det gick jättebra! Åh vad nervös jag var! Vi sjöng ett japanskt stycke som heter Karimatanu och den innehåller klappar och stampar och det är jättesvårt att hålla reda på när man ska göra vad... Men vi klarade det! Alla var riktigt nervösa inför det där stycken haha.
Idag har jag fått en ny telefon! :D Är så himla glad! Min gamla har jag haft i fem år så det var verkligen dags för en ny.
Idag spelade jag och några till i min klass vår första match i innebandyturneringen som vi har på vår skola. Vi vann vår match ;) Imorgon ska vi spela två matcher till klockan åtta på morgonen.... Usch.
Snart åker jag, Lina och Matilda till Kanarieöarna!! Det ska bli så himla härligt! Längtar! Vi åker på söndag och kommer hem en vecka senare.  
Btw, är det bara jag som längtar till jul?




I'm back

Heej! Nu är jag äntligen tillbaka! Hela den här veckan har jag haft en tysk boende hemma hos mig så jag har inte hängt så mycket vid datorn. Idag åkte de hem och det känns jätteskönt att få vara "ensam" igen haha. Nu kan jag vara normal hemma haha.
De kom i måndags och vi mötte upp dem på Cityterminalen. Sen åkte jag och min tyska hem till mig och åt middag och tittade på ett avsnitt O.C. haha. Hela veckan har de haft olika aktiviteter så det har varit ganska hektiskt. I torsdags åt alla tyskar och svenskar på en kinesisk restaurang som en av svenskarnas föräldrar äger. Igår var det fest för alla tyskar och svenskar hos en kille och det var kul. Blev lite galet men men...
Nu längtar jag tills vi åker till Tyskland, men jag längtar inte till "boendedelen". Missförstå mig inte, jag tycker om tyskan men det är jobbigt att bo hemma hos någon som man inte riktigt känner så bra. Nu kommer det i och för sig vara lättare för mig eftersom jag vet vem det är och vi har lärt känna varandra nu men ändå, jag bor hellre med svenskar på ett hostel.  
Ikväll ska jag umgås med my girls Matilda och Lina! Det blir mysigt! :)

Nu ska jag dra! Tchüss!

Hallo

Hej! Sista dagen på veckan idag. Det känns som att veckorna flyger iväg nuförtiden. Snart är det ju jul!
Idag har jag en riktig ångestsöndag. Imorgon kommer tyskan hit och jag är nervös inför det, jag ska ha en gruppdiskussion om islam på religionslektionen imorgon som jag inte har pluggat till så mycket, mitt projekt går dåligt och jag har panik över det! Usch! Längtar verkligen till studenten... 
Min helg har i alla fall varit mysig! Var hemma hos Henrik i fredags och igår chillade jag bara hemma :)


Nu ska jag plugga!

Ha det bra! :)

I'll be there for you

Hej! Torsdag idag och vet ni vad som kommer efter torsdag? FREDAG! Det ska bli så himla skönt med helg.
Nästa vecka kommer min tyska utbytesstudent! Det ska bli roligt! Men jag är otroligt nervös. Tänk om hon inte trivs? Hon kanske kommer ha jättetråkigt? Vi kanske inte passar ihop? Usch! Nej nu ska jag bara tänka positiva tankar! :)
Imorgon ska jag hem till Henrik. Det blir mysigt :)


Nu ska jag plugga lite tyska! Ha det bra :)

Puss!

Sleepy tuesday

Hej! Idag har det varit en trött dag. Jag höll på att somna på psykologin, svenskan och naturkunskapen. Usch jag hatar att sitta och nicka till när man inte vill och jag blir verkligen irriterad på mig själv när jag aldrig kan sluta.
Annars var dagen ganska bra. Det var god lunch och det gick bra att sjunga på kören.
Idag är det ju Sverige-Holland-matchen och när vi skulle dra hem hade gatan utanför skolan invarderats av orangea holländare som stod och tjoade på alla som gick förbi. När tjejer gick förbi blev de extra glada haha... Freaky :P
På tal om sport så ska jag och några till från klassen vara med i skolans innebandyturnering! Det kommer att bli jätteroligt! Det var länge sen jag spelade innebandy och jag saknar det lite faktiskt... Vi får se om jag fortfarande har mina skillz kvar haha ;)

Ha det bra!

God morgon

God morgon! Idag är det lördag och ännu en helg som man får njuta av fint väder! Idag kommer Henrik hit. Det blir mysigt :)
Igår var det skola. Hade min långa håltimme som jag alltid har på fredagar och den här gången fylldes den av godisätande utanför SYV och gapskratt. Mycket trevligt! Efter skolan köpte jag en tröja på H&M med Hedda och sen åkte jag hem och bakade muffins! De blev jättegoda! Hängde med Matilda på kvällen!
Nu ska jag duscha! Ha det bra :)


Så himla fin bild från en fin film! The Notebook <3

Ingen blogglust

Hej! Jag vet inte varför men på sistone har jag känt att det inte är lika roligt att blogga som tidigare. Jag har liksom inget intressant att skriva om... Det kanske inte är så roligt att läsa om vad jag har gjort på dagarna hela tiden? Nu är jag ju ingen storbloggare som har hundratusen läsare och lever lyxliv, utan en helt vanlig tjej som njuter av livet, så jag kan typ inte skriva om något roligare än det jag gör på dagarna. Men, men, jag hoppas att jag får lite mer lust att skriva snart! 
Idag hade vi naturkunskapsredovisningar i klassen. Min gick faktiskt bra. Jag hade min redovisning på svenskalektionen så efter kören drog jag hem. Hade verkligen inte pallat att sitta hela sista lektionen och lyssna på ointressanta redovisningar. Dessutom var det äcklig lunch idag så jag åt hemma istället. Kom hem halv två och det var najs :)
Imorgon har jag tyska! :D Just det! Om två veckor kommer en tysk att bo hemma hos mig en vecka. Vi har ett utbyte med ett gymnasium i Hamburg varje år så vecka 42 kommer de till Sverige och vecka 14 åker vi till Tyskland. Det kommer att bli jätteroligt! :D
Nu ska jag fortsätta jobba på mitt projektarbete. 


Ha det bra! Puss 

Sunday

Hej! Idag har jag tagit det lugnt hela dagen. Vaknade halv ett och har bara tittat på True Blood fram tills nu.
Igår var jag på bio med Lina och Matilda. Vi såg filmen Crazy, Stupid, Love. Den var jättebra. Värd att se.
Imorgon är det skola igen. Nästa vecka har jag två redovisningar, historia och naturkunskap. Det sistnämnda fasar jag över för det kommer gå JÄTTEDÅLIGT! Kommer typ prata i två sekunder... Usch ångest. På historian ska jag prata om Berlinmuren och det är mycket mer intressant än naturkunskap!



Nu ska jag dra!

RSS 2.0