Första advent

Hej, idag är det första advent. Hjälp vad snabbt det har gått! Nu är det inte långt kvar till jul mina vänner.
Igår hade alla treor en advents konsert i Clara kyrka. Det gick faktiskt bra och det lät fint. Favoritlåten var Bered en väg för herran. Den blir så fin när man sjunger den i kyrkor.
Idag har jag inte gjort ett smack... Bara tittat på tv och hängt vid datorn. Är sååå glad att jag skrev klart min labbrapport i torsdags, annars hade jag varit tvungen att sitta hela helgen med den som andra behöver göra... Nästa vecka har vi inte så mycket plugg heller och det är jätteskönt. Bara en dum historiajulkalender.
Nu ska jag titta på Skönheten och odjuret på tyska :D och sen blir det adventsfika.
Ha en bra kväll!


Snart helg

Hej! Idag är det torsdag och imorgon är det fredag... hehe, like you didn't know... I alla fall, den här veckan har gått fort! Jag har varit upptagen med plugg, plugg och plugg. Imorgon har jag tyskaprov och en labbrapport ska vara inne. Hade även en psykologiuppgift som skulle va inne tills igår. Kul! Eller inte.
På lördag har vi adventskonsert i Klara kyrka. Jag undrar hur det kommer gå... Förhoppningsvis bra :)
Ska även gå på bio och se Breaking Dawn med Jörgen och Urban. Nice!

Nej nu ska jag fortsätta på labbrapporten...
Ha det bra! :)

Gran Canaria, båda bilderna.

Älskar poolen!

Måndag 21 November

Hej! Idag är jag hemma och kurerar mig. Måste bli av med min eländiga slemhosta! Har blivit förkyld också... -.- Annars är allt bra med mig. I lördags hade vi en konsert med Radiokören i Berwaldhallen. Det var direktsänt i P2. Ganska ballt faktiskt ;) Sen åkte jag hem till Henrik. Mys <3
Nu på lördag har vi en adventskonsert i Klara Kyrka. Vi har haft konserter nästan varje vecka känns det som och de kommande veckorna är fyllda med gig och repetiotioner. Luciaveckan kommer att bli galen! Men det är bara roligt :)
På söndag är det advent! Så snart är det jul :)

Nu ska jag fortsätta jobba med mitt projekt. Ha det bra!

Oj oj oj

Hej! Oops, dålig uppdatering.... Har haft annat att tänka på. T.ex så har jag varit på Gran Canaria. Det var jättehärligt! Otroligt vackert! I alla fall där vi bodde ;)
Imorgon har vi naturkunskapsprov om cellens uppbyggnad och om bakterier. Jag hoppas att det kommer gå bra :)
På lördag har vi konsert i Berwaldhallen tillsammans med Radiokören. Det ska bli jätteroligt! Tycker jag i alla fall... Vi får se hur det går!
Nu ska jag fortsätta plugga till provet!
Snart är det jul!

Såhär såg huset som vi bodde i ut! Nice ;)

Ha en bra kväll!

RSS 2.0