Snart fredag

Hej. Just nu är jag irriterad. Jag vet inte varför men jag stör mig på minsta lilla sak och det stör mig att jag stör mig på saker. Gah blir irriterad på mig själv. Haha fan vad sjukt det där låter.
Idag var det en helt vanlig dag i skolan. Boring som vanligt... Usch jag känner mig så sjukt opepp. Allt blir bara negativt. Egentligen har jag ingenting att vara irriterad över och i grunden är jag faktiskt glad.
Jag måste tagga till för imorgon ska klassen åka till Kymmendö! Det ska bli roligt :) Fint väder kommer det bli också! Sen ska jag träffa Henrik. Vi ska till Johnny's (en bar om någon undrar... ;)) haha. Det är typ reunion för alla KG:are som gick ut förra året men vi som går i trean nu är också välkommna.
På lördag ska jag, Urban och Jörgen ha en mysig kväll! Vi ska gå på bio! Jag tror det blir Crazy stupid love :) 
Se nu blev jag faktiskt lite mindre opepp :) Yey! 


Såhär vill jag alltid må. Haha Hedda kommer du ihåg?? Hahahah! <3

Ha en bra kväll! Puss 

Äntligen färdig

Hej! Har äntligen blivit klar med naturkunskapsarbetet. Så skönt det känns när man äntligen får göra någonting annat och inte behöver känna ångest!
Idag var det vanlig skoldag. Slutade tidigt idag. Eller ja, jag gick tidigare från lektionen. Vi hade naturkunskap som sista lektion och jag hade allt arbete hemma så det kändes onödigt att sitta där och inte göra någonting. Skönt att komma hem tidigt i alla fall :)
Imorgon har jag sovmorgon till halv tolv. Nice! Sista lektionen är tyska!
På fredag ska klassen åka till Kymmendö. Det kommer bli mysigt.

Nu ska jag dra!


Måndag igen

Hej! Hur mår ni? Jag mår i alla fall bra. Idag var det skola igen och på schemat stod det naturkunskap, religion och historia. På naturkunskapen labbade vi. Det var sjukt tråkigt. På religionen såg vi på en kort film om islam. Det var ganska intressant men jag höll ändå på att somna hehe... På historian jobbade vi med vår egna redovisning men det blev inte så mycket jobbande. Vi satt mest och snackade haha.
Efter skolan mötte jag upp Henrik och tog en promenad i Kronobergsparken. Det var mysigt! 
Har precis tittat på ett avsnitt av True Blood. Ska snart börja plugga -.- Usch... 

Ha en bra kväll! 

Lördag

Hej! Idag är det lördag! Skönt. Var nyss ute på en promenad med nästan hela familjen. Det är riktigt härligt väder ute! Jag älskar hösten! Allt blir så himla vackert.
Igår gick jag och mamma på balett och såg på Svansjön på Operan. Det var jättebra! Ni måste verkligen gå och se på den! Jag var helt rörd efteråt haha. Nej men allvarligt, det var jättebra och alla dansare var verkligen galet duktiga!
Igår var det också spexfoto för min klass. Vi hade temat "Jag kom just från..." och jag hade på mig en grön clownperuk. Meningen var att jag just skulle ha kommit från frisören. Hoppas folk fattar haha.
Nu ska jag se på det nya avsnittet av Vampire Diaries!



Puss!

Mittwoch

Hej! Idag hade vi skolfoto. Blev helt ok på bilden! Fast blev mycket bättre förra året :/
Sen flöt dagen på som vanligt. På tyskan började vi se på en film som är uppdelad i tre delar och idag såg vi första delen. Filmen heter "Herz im Kopf" och den är lite konstig men ändå rätt ok.
Efter skolan åkte jag hem till Henrik. Mys!
Nu sitter jag här och ska snart gå och sova. Måste bara spela några omgångar Röj först ;)


En härlig höstbild!

Godnatt!

Flumm på naturkunskapen

Hej! Idag har det varit en ganska skön dag. Började dagen med ett psykologiprov som inte alls gick så dåligt som jag hade förutspått. Eller vad vet jag? Läraren kanske tycker tvärtom :S Anyway, dagen flöt på som vanligt och efter lunch kände jag mig (efter en smärre sockerchock) ganska glad och flummig. Detta visade sig på naturkunskapen, då jag och Hedda som vanligt satt och var allmänt störda. Hela klassen hade fått låna skolans bärbara datorer för att leta efter fakta till våra redovisningar som vi ska ha nästa vecka, men tror ni att någon jobbade? Nej, alla satt inne på facebook, including jag och Hedda som satt och chattade med varandra trots att vi satt typ en meter ifrån varann. Det var en ruuulig lektion ;)  
Imorgon är det skolfoto! :D Hoppas jag blir bra på bilden. Det vore ganska jobbigt att bli ful på sista skolfotot :S

Nu ska jag sova! Puss <3 

Sleeeeepy

Hej! Är jättetrött och borde verkligen gå och lägga mig nu om jag ska orka skriva ett psykologiprov imorgon bitti. Har pluggat nästan hela kvällen. Inte så mycket till provet dock utan jag har mest suttit och läst Hemsöborna som ska vara utläst till imorgon... Har bara ett kapitel kvar men jag pallar inte läsa mer ikväll.
Idag hade jag religionsprov. Det gick faktiskt ganska bra! Eller det kändes som att det gick bra ;)
 

Min coola sovtröja ;) Haha min tumme ser helt knasig ut!

Godnatt!

Near a tree, by a river....

Nik Kershaw – The Riddle Måste bara tipsa om den här låten! Den är så himla bra! Gammal men bra.
Har spenderat hela min kväll med plugg. Så himla tråkigt... Längtar redan till nästa helg. På fredag ska jag nämligen gå på balett och se Svansjön med mamma! Det blir roligt! Har aldrig varit och sett på balett förut så det blir nog en rolig upplevelse. Fast jag fasar över att jag kommer tycka det är tråkigt och vill åka hem haha :P Vi får se!

Nu ska jag fortsätta plugga. Är inte klar än... -.-

Godnatt! <3

Tråkig söndag

Hej! Fan vad segt med söndag... Har jättemycket plugg som jag verkligen inte orkar göra. Har religionsprov imorgon och jag har typ inte pluggat någonting alls. Vill bara ligga och titta på tv i min mysdress och äta godis och luta mig mot en varm famn <3
Igår var Henrik här. Det var mysigt!
Känner mig jättetråkig idag, förlåt. Något som gjorde mig glad nyss är att tredje säsongen av Vampie Diaries har kommit ut i USA. Detta betyder att jag kan säsongen på nätet! Yey!
Imorgon har jag bara två lektioner. Religion (=prov...) och historia. Det är skönt.

Jag vet att jag är knäpp men jag längtar tills det ser ut såhär!

Så himla mysigt! 

Nu ska jag plugga! <3 

Friday!

Hej! Det är fredag! Skönt! Ännu en vecka avklarad. Fast jag är inte så taggad på nästa vecka. Har två prov och en jobbig uppsatsskrivning... men men, det är bara att kämpa på!
Idag har jag bara hängt i skolan. Hade tyska på morgonen :) Vi gjorde ett musikquiz och jag var den enda som hade alla rätt! Känner mig väldigt stolt! Dessutom spelade de upp Engel av Rammstein i quizet och då blev jag extra glad! :D Sen hade vi naturkunskap, håltimme, kör och projekttid. Är ganska taggad inför mitt projekt!
George Thorogood And The Destroyers – Bad To The Bone <--- Den här lyssnar jag på nu. Naaajzz!
Nu har jag sett klart andra säsongen av Vampire Diaries. *Snyft* Det var faktiskt väldigt sorgligt i slutet. Jag började gråta...
I'm bad to the bone... 


Tjaråå! <3

Annett Louisan

Hej! Idag har det varit en skön dag. Hade sovmorgon till halv tolv och råkade gå upp en timme för tidigt. Måste ha varit väldigt snurrig för när jag stod i duschen kom jag på att jag hade kunnat sova en timme till! Men jag slösade inte bort tiden bara för det, jag hann faktiskt titta på två avsnitt av Vampire Diaries innan jag var tvungen att gå haha.
Sen hade jag kör, lunch, religion och tyska. Efter det åkte jag hem. Tittade på ett avsnitt av Vampire Diaries och ett Idol-avsnitt som jag missat.
Nu har jag pluggat och sitter och lyssnar på tysk musik. Måste bara tipsa om en sångerska som heter Annett Louisan. Hon är tysk och väldigt bra. Annett Louisan – Das Spiel Annett Louisan – Verschwinde Annett Louisan – Allein und beisammen Hon har en ganska speciell röst men jag tycker att hon låter bra och hennes sånger är så himla mysiga!


Nu ska jag se på ett till avsnitt av Idol som jag missat! Godnatt! Puss.

Ledig dag!

Hej! Idag har jag varit ledig! Det var egentligen friluftsdag i skolan idag men eftersom jag inte har någon idrott längre så är vi lediga. Så himla skönt! Så dagen har spenderats framför tv:n. Har tittat på så många avsnitt av Vampire Diaries att jag tappat räkningen haha.
Igår fyllde min bror år. Han blev 24! Vi åt på Andalucia. Det är en jättemysig restaurang på Döbelsgatan 79 nära Sveavägen. Gå dit och ät! :) Efter det åkte vi hem och firade honom lite mer.
Nu ska jag plugga lite tyska!

Ha det bra! <3

Sterben für dich

Hej! Hade en jätterolig kväll igår! Dansade så mycket så att jag blev helt svettig haha. Mötte sen upp Henrik och åkte hem med honom.
Idag har vi haft släktfika. Christoffer fyller år imorgon så de var här för att fira honom lite ;) Har suttit och tittat på Vampire Diaries resten av dagen typ.
Imorgon är det skola. Har tre lektioner. Skönt! Efter skolan ska vi fira Christoffer! Vi ska äta middag på ett ställe som heter Andalucia. Det ligger typ vid Surbrunnsgatan och det är ett spanskt ställe. 
Nu ska jag sova! 


Det riktiga Andalusien! Vackert! 

Fäzt!

Hej! Ikväll blir det fäzzt! Ska gå ut ikväll med några fina människor! Det kommer bli nääjjzz! Känner mig riktigt taggad faktiskt!
Har suttit och tittat på Vampire Diaries. Love it!
Ville bara säga hej. Ska snart göra mig i ordning och äta middag!
Imorgon blir det släktkalas. Min bror fyller år på måndag men släkten kommer imorn för att fika lite ;)

Nu ska jag dra! Puss!

Who run the world? Girls!

Hej! Idag har det var en rolig dag! Det började med sovmorgon till tjugo över elva och det är ju alltid roligt! Hade kör och sen var det lunch. Det var egentligen grå eftermiddag idag så alla slutade efter lunch men inte vi som har psykologi på tisdagar och torsdagar. Vi hade en extrainsatt lektion eftersom det går bort en lektion nästa vecka. I alla fall, lektionen var rolig idag. Vi gjorde två roliga experiment! Orkar inte förklara vad de handlade om hehe.
Idag hade vi ett gig på St: Eriks ögonsjukhus så efter psykologin hade jag och Ella en och en halvtimme på oss att döda. Då mötte vi upp Erica och gick till donken. Bästa stället att hänga på ju! Haha.
Giget gick bra och vi var väldigt bra! Det såg mörkt ut innan vi skulle gå in och sjunga men vi klarade det och vi sjöng fantastiskt! Efter giget gick jag, Ella, Erica och Julia till Västermalmsgallerian och shoppade. Jag köpte ett par svarta byxor :) 
När jag kom hem såg jag att jag äntligen fått mitt paket från CDON med Vampire Diaries i! Yey! Så nu har jag suttit och tittat på det.
Imorgon ska jag vara med Henrik. Mys! Och på lördag blir det utgång med härliga människor!
Nu ska jag fortsätta kolla på vampyrerna! :D


Fin park i Tyskland! I Bad Homburg!

Puss

Mittwoch

Hej! Idag har jag haft en rätt så bra dag. Förutom att regnet förstörde min morgon och mitt paraply så var jag på ganska gott humör :)
Hade kör, lunch, religion (höll på att somna igen...) och tyska idag. Jag och Agnes hade bakat till tyskan och det blev mycket uppskattat!
När jag kom hem tittade jag på The Wedding Singer på tyska som jag lånat av Anna. Sen åt jag middag och nu sitter jag här. Tänkte titta på Idol på tv4-play snart ;)
Imorgon har min klass ett gig någonstans vid St: Eriksplan. Har faktiskt ingen aning om var det är haha. Men det kommer bli roligt! Hoppas jag ;)



Puss!

Idol

Har suttit och tittat på Idol på Tv4-play. Orkar inte titta på tv:n haha utan sitter vid datorn ;) Det var några bra som var med idag. Såg en gammal klasskompis som var där och hejade på en som sökte in. Lite roligt ;) Snart ska jag sova men måste göra min läxa först. Har fortfarande inte gjort den hehe :P

Godnatt!


Montag

Hallo! Måndag idag. Hade två lektioner, religion och historia. Höll på att somna på religionslektionen. Min lärare är så himla tråkig. Han pratar lågt och i samma tonläge hela tiden så det är inte så konstigt att man blir okoncentrerad och till slut somnar haha. På historian var jag dock piggare ;)
Ska snart ta och göra min psykologiläxa. Den tar inte så lång tid men är otroligt tråkig haha.
Imorgon börjar jag tidigt. Usch, börjar vänja mig med mina sköna sovmorgnar så nu är det jättejobbigt att gå upp tidigt på morgonen.  

George Thorogood And The Destroyers – Bad To The Bone Skön låt!


En mysig gata i Limburg. Vill faktiskt tillbaka. Jag tyckte det var riktigt mysigt när vi var där!

Byyyeee!

Love, oh love

Hej! Träffade Henrik igår och vi gick en promenad längs vattnet (någonstans nära Hornstull, typ Långholmen... Jag har inte så mycket koll på vad platserna som vi gick på hette hehe...). Sen köpte vi mat och lagade egna hamburgare! De blev väldigt goda ;) Kom hem idag vid halv fyra och chillade lite, sen hjälpte jag mamma att slänga skräp och sen åkte vi och handlade mat. Sitter just nu i min säng och är jättemätt. Vi åt äppelpaj till efterrätt! Så himla gott!
Imorgon börjar jag tjugo över elva. Skönt! Sen har jag bara två lektioner. Efter skolan ska jag kanske träffa en gammal klasskompis.
Imorgon kommer kanske paketet från CDON med den andra säsongen av Vampire Diaries! Ahhhh! :D

Nu ska jag fortsätta chilla!
Puss!

<3

URBAN ÄR MIN GUD!

Nelly – Hot In Herre

Oh yeah...


Karneval!

Hej! Idag var det karneval i skolan. Min klass vann dock inte men det gjorde vi förra året så det gjorde inte så mycket ;) Jag var riktigt het i mina kläder höhö. Dansade riktigt hett inför hela skolan också ;) haha vi skulle ha vunnit! 
Jag har blivit beroende av den där låten ---> Sak Noel – Loca People (What the F**k!") - Radio Edit Fett skön! Hahah. Påminner mig om Rhodos.
Ikväll ska jag hänga med Jörgen och Urban <3

Såhär såg jag ut!

Älskar glasögonen!

Puss!

Hang with me

Hej! Sitter just nu och lyssnar på Robyns Hang With Me. Den får mig att tänka på hösten 2010. Vet inte riktigt varför men jag tror det är för att jag lyssnade mycket på den då.
Imorgon är det karneval i skolan. Det kommer bli roligt! Jag ska vara en nördig naturare hahah. Kommer ha på mig ett par riktigt fula glasögon. Sexy!
Sen blir det häng med BFF's på kvällen! Mys!

Kommer jag att se ut såhär? Nja, inte riktigt haha...


Nu ska jag sova! Godnatt!

RSS 2.0