Hi there!

Okej, exakt en månad efter mitt förra inlägg så får jag ett infall att blogga. Sjukt! 
 
Hur mår ni? Jag vet att jag är seg på att blogga men jag har annat för mig, jag glömmer liksom bort att jag har en blogg haha. Vad har hänt sen jag sist skrev? Jag har träffat flera nya vänner, gått i skolan, haft mina första prov, gått till en bar och beställt en drink för första gången i USA, gjort en road trip och besökt småstäder utanför Bozeman, tagit hål i örat, shoppat, gått på bio, pluggat, gått på Football, skjutit en pistol, haft kul. Typ det :) Har bilder att visa men jag har inte laddat in dem i datorn än. Lovar att jag ska göra det snart! På onsdag kanske! Ville bara säga hej och visa att jag fortfarande lever!
 
I fredags åkte jag och några kompisar till ett ställe som heter Hylight. Det är ett område uppe bland några berg där folk brukar campa, vandra, jaga, etc. Vi åkte dit för att träffa några andra som satt framför en brasa och umgicks. Det var trevligt. Det var även där som jag provade på att skjuta en pistol för första gången i mitt liv! Det ar kul men läskigt! Och det lät så himla mycket, kändes som att jag skulle bli döv... Amerikaner är galna haha, alla har vapen här! Det är mer ovanligt att inte äga ett vapen.
 
I lördags så gick jag, Sila och Ebru (två av mina turkiska vänner) till en piecingstudio och tog hål i örat. Är så nöjd! Vi gjorde alla samma sak haha, så nu är vi trillingar. Efter det gick vi till ett café och chillade. Det var open mic night och random människor fick uppträda med antingen låtar som de skrivit själva eller låtar av andra artister. Några var bra och några var mindre bra... Resten av kvällen så hängde jag med min vän Josh. 
 
I söndags så hängde jag med Josh igen. Vi åt lunch på ett ställe som heter IHOP: International House of Pancakes. Josh beställde Swedish pancakes som serverades med lingonsylt! Jag tror att han tyckte att det var gott :) Sen gick vi till en affär där de sålde Ballerinakakor, Daim, Singoalla, Wasa knäckebröd, Leksandsknäcke, Knorrs köttbullsmix och pepparkakor! Amaaazing! Köpte Daim och Ballerina. Spelade biljard med några vänner senare på kvällen. 
 
Idag har jag varit i skolan, hade Earth Science och tyska, sen hängde jag med Josh ett tag och sen tvättade jag mina kläder. Imorgon har jag en lektion, Nutrition, och sen måste jag plugga. Har en labb i Earth Science som ska vara klar tills på onsdag. Har inte börjat än haha...
 
Lovar att ladda upp lite bilder snart! Nu måste jag sova. Ha det gött (á la Hedda i Göteborg ;))

RSS 2.0