Sakta vi gå genom stan

Idag har jag och Hedda gått och gått och gått....runt i hela stan. Först gick vi lite i affärer på Drottninggatan (hittade inget). Sen fortsatte vi mot Kungsan och åt på Donken. Vi gick sedan i Kungsan och spanade på några t-shirtlösa killar. Efter det gick vi i Gamla Stan och var jätteturistiga, tog turistfoton och snackade lite på tyska. Vi besökte också den tyska kyrkan. Skrev lite i gästboken ;) Efter det gick vi över till söder och gick lite där. Sen gick vi tillbaka till Gamla Stan och fortsatte till Drottninggatan igen. Sen åkte båda hem till mig och drack nyponsoppa haha :P Sen åkte vi in igen för att träffa HW och hans vänner. De skulle ha en liten avslutningsträff för en amerikan som har gått i vår skola det här året. Detta var på Skinnarviksberget och det är jättefint där uppe. Utsikten är helt underbar! Man ser ut över nästan hela Stockholm! Amazing!
Nu sitter jag här i min säng och lyssnar på Bryan Adams – Please Forgive Me Den är så himla fin!
Imorgon ska jag in till stan igen och träffa HW. Vet inte riktigt vad vi ska göra. Funderar på att gå på Skansen men jag vet inte om det blir det. Vi får se :)


Älskar vår huvudstad!

Godnatt!

Stan idag

Hej! Snart ska jag dra in till stan och träffa Hedda. Det är underbart väder idag också så det blir förmodligen skitvarmt! Vi kommer nog att sitta i skuggan hela tiden ;) Min hud är fortfarande lite röd och jag vill inte bli rödare så det är bäst om jag håller mig borta så länge jag kan ;)
Ska titta på en likadan bikini som den jag la upp här i bloggen. Vill ju kunna variera mig (om jag blandar trekantsbikini med den andra blir ju brännan konstig :S) när jag är på Rhodos och Kanarieöarna. Jupp jag ska dit också, med Linis och Tildis och Tildis familj. Vi ska dit på höstlovet :D Längtar!

Ha en bra dag Leute!

Hallo, hallo, hallo

Hej! Vilken strålande dag det har varit idag! Lika härligt väder som igår, kanske till och med lite varmare! Har legat och solat så nu är jag ännu rödare än jag var igår. På eftermiddagen åkte jag och Lina och hälsade på Matilda på jobbet. Kändes lite konstigt att se henne i den miljön :P Efter det har jag bara slappat här hemma. Pluggade lite tyska, tittade på Allsång på Skansen och en bit av Morden i Midsomer.
Imorgon ska jag träffa Hedda. Vi får se vad vi gör. Vi kommer säkert att gå i affärer och sen äta något. Som vi alltid gör :P

Ha en bra natt haha ;)

Soooool

Hej! Idag har jag och Lina legat och solat hela dagen! Gud vad härligt det var! Fast otroligt varmt! På uteplatsen hemma hos mig kan det ibland bli upp till 50 grader i solen. Inte nu dock, nu var det väl lite över 30 ;) Känner mig sådär härligt bränd som man kan göra efter att ha legat i solen hela dagen. Nice. Haha :P
Sitter här helt ensam. Ingen av de andra är hemma. Skönt! Lyssnar på musik på hög volym :)))
Just nu längtar jag till Rhodos! Det är lite mer än en månad kvar men jag vill åka nu!! Sol och bad. Trevligt sällskap. Varma nätter. Åh.


Ha en bra kväll! (Höll på att skriva kväll med stort k... Tyskan börjar stiga mig åt huvudet...)

You won't feel a thing

Hej! Sitter och lyssnar på The Script – Nothing Fin. The Script skriver typ bara låtar om olycklig kärlek och par som gör slut. Lite deprimerande...Men det är riktigt bra låtar ;)
Idag har jag inte gjort så mycket. Mest suttit framför datorn. Men jag har också varit hurtig! Jag och Lina var ute och sprang ;) Vi måste ju komma i form. Vi får inte bli degbollar :P Så varannan dag ska vi springa. Hoppas vi...om vädret tillåter ;) Den här veckan ska det bli fint i alla fall.
Tittade lite på fotbolls-vm för damer. Tyskland spelade mot Kanada. Tyskland vann :)
Efter maten spelade jag och familjen ett jätteroligt spel. Vet inte vad det heter :P Men roligt är det i alla fall ;)

Puss

Wir sind die Nacht

Hej! Har suttit och tittat på filmen "Wir sind die Nacht". Det är en tysk vampyrfilm. Väldigt bra! Det finns en sjukt snygg kille med i filmen. Mums! ;P
Har typ bara suttit framför datorn idag. Läst andra bloggar, spelat röj och lyssnat på musik. Chilldag helt enkelt. Ska titta på Black Swan snart.
Igår hade jag en jättetrevlig kväll hemma hos Matilda. Perfekt väder var det också!

Riktigt bra film.

Ha en bra kväll!

Glad Midsommar!

Hej på er! Glad midsommar allihopa! Har precis ätit midsommarlunch här hemma. Måste fixa mig nu för vid fyra ska vi bege oss hem till Matilda. Hoppas verkligen att det inte regnar idag! Det skulle vara så himla typiskt... Om det inte blir regn så kommer vi nog att spela några matcher Kubb. Det är riktigt roligt :)



Glad Midsommar!

Engel

Sitter och lyssnar på Rammsteins "Engel". Extremt bra. En av deras bästa låtar. 
Följde med mamma och storhandlade idag. Sen blev det middag och efterrätt. Efterrätten var jordgubbar med glass. Mums! Så jävla gott. 
Mina brorsor hade några polare här nyss. De "jammade" :P Hade med sig trumset och gitarrer och en bas. Medan de höll på och spelade satt jag och päronen och tittade på WALL-E. Jag älskar den filmen! Han är så himla söt! För er som inte har sett filmen så handlar den i stort sett om att vi människor har förbrukat alla jordens resurser och skräpet har tagit över. Människorna har flytt ut i rymden och levt där i ett rymdskepp i över 700 år. Lata och feta har de ingen aning om vad som hänt med deras planet. 
Vi måste verkligen göra någonting nu för att rädda jorden så att våra barnbarnsbarn får en framtid. Vi måste sluta skräpa ner vår planet och missbruka jordens resurser annars kommer mänskligheten så småningom att dö ut. Om alla hjälper till så kommer vår jord att må mycket bättre. Och tänk nu inte "varför ska jag hjälpa till när ingen annan gör det?". Minsta lilla man gör räknas. Det kan vara vad som helst. Källsortering, ta tåget istället för bilen, plantera nya träd, handla ekologiskt, byta ut sina lampor till lågenergilampor. Det finns massor man kan göra. Vi måste verkligen göra allt för att värna om vår jord. Vårt hem.


Detta ska vara vår framtid, inget annat. Puss.  

Regn, regn, regn

Hej! Fy fan. Jag hatar regn. Det har regnat hela dagen. Nu har det i och för sig slutat och solen kikar fram ibland men ändå, när jag vaknade spöregnade det. Har ingen lust att göra någonting alls. Sitter och tittar på Gossip Girl på femman.
Hängde med Lina och Matilda på kvällen igår. Vi såg på My Bloody Valentine. Den var helt ok ;)
Imorgon är det midsommarafton. Är bjuden hem till Matilda. Hoppas bara det blir hyfsat bra väder!
Ha det bra! 

Tråkigt liv

Hej! Har fått klagomål på att jag aldrig bloggar men jag kan inte hjälpa att mitt liv är dötrist och händelselöst just nu... ;)
I lördags var jag hemma och städade mitt rum. Jag och mamma lagade egen pizza till middag. Blev väldigt gott! Såg på en dokumentär/konsert med Bon Jovi. Den var riktigt bra! Älskar Bon jovi.
I söndags regnade det som fan! Hela dagen... Så jag satt bara framför tv:n och datorn. Såg på filmen New York, I Love You. Den var helt ok.
Igår gick jag och Lina en promenad. Hängde sen hemma hos henne. På kvällen gick vi en till promenad som var mycket längre men nu tillsammans med Matilda. Det var riktigt mysigt. Gick till platser i Kallhäll som jag aldrig har varit på förut. Haha känns lite fail med tanke på att jag har bott i Kallhäll hela mitt liv... Efter promenaden gick vi hem till Tilda och chillade. Spelade kort och tog roliga foton. Skrattade som fan! :P
Idag ska jag och Lina springa. Vi får se hur det går. Jag har inte tränat sen sista idrottslektionen och det var innan jag åkte till Tyskland... Känns som en evighet... Vet inte vad som händer ikväll. We'll see ;)

Jag leker sexy inne på Weekday.

Hedda leker sexy inne på Weekday. Lite suddig bild men men...

Ha en bra dag!

Insidious och Burlesque

Hej!
Igår såg jag, Lina och Matilda på Insidious och Burlesque. Insidious var riktigt bra! Äntligen en skräckfilm som är bra och läskig! Burlesque var också bra! Det finns en tjej i filmen som har det absolut finaste håret jag någonsin har sett. Åh jag vill ha hennes hår!
Jag hämtade också ut mitt pass igår. Jag ser skitsur ut på bilden. Nice!



Ha en bra dag!

Love and affection

Hej! Idag har jag hängt i stan med Hedda och Anna. Vi gick i affärer, snackade och lunchade på donken ;) Riktigt mysigt!
Igår var jag med Tilda på kvällen. Vi såg på skräckfilm! :D Fast det var inte så läskig, bara konstig... Varför finns det inga bra skräckfilmer? Hoppas verkligen att Insidious är bra för den vill jag se.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Plugga lite tyska. Kanske se på en tysk film ;)

Ha en bra kväll!

Tja tja

Sitter och lyssnar på den här:Belphegor – Fukk The Blood Of Christ Så jääääävla grym! Det är riktigt cool musik!
Idag har jag inte gjort så mycket. Började dagen med att plugga lite tyska. Sen tittade jag på tv och sen har jag suttit här framför datorn hela eftermiddagen. Rolig dag! Not...

Belphegor. Mysiga grabbar, eller hur? ;)


Ha en bra kväll!

Life is beautiful

Livet är underbart ibland. Vill bara säga det.
Jag har förälskat mig i den här låten: Amy Lee – Sally's Song Den är så himla fin och Amy Lee sjunger så himla bra! 
Satt och tittade på Ensam Hemma 2 på tyska idag. Med tysk text. Jag har sett den flera gånger tidigare men aldrig på tyska och jag blir så himla glad när jag förstår vad de säger! Haha! Måste börja få in det tyska talet i hjärnan så att jag hänger med när någon försöker prata med mig. Det är ju lätt att förstå när man läser men det är såå mycket svårare att förstå när någon pratar.

Nu ska jag sova. Måste bli av med min förkylning! Sov gott. Puss.

Tjoo brää

Det är så himla typiskt att man ska bli sjuk på lovet -.- WHYY!!?? När man äntligen för slappna av, ja då ska sjukdomarna komma... Men jag säger bara FUCK IT! Jag tänker ha roligt ändå ;)
Idag har jag inte gjort ett skit. Är så himla rastlös... Haha det har bara gått två dagar av sommarlovet och jag är redan rastlös. Vad är det för fel på mig? :P Men imorgon slutar Jörgen och Urban skolan och då kan jag hänga med dem!
Igår fixade jag nytt pass. Blev som vanligt inte snygg på bilden haha... Ser helt drogad ut. Men men, that's life ;)
Nu ska jag fortsätta göra ingenting...
Jag på skolavslutningen.


Ha en bra dag!


Hellu

Guten Abend! Wie geht's? Heute habe ich nichts gemacht. Ich bin nur zu Hause gewesen. Haha oj hoppas det där är rätt... Fattar ni vad det står? Jag har inte gjort någonting idag, har bara varit hemma och chillat.
Igår var jag inne i stan med en vän och gick en låååång promenad. Det var så himla varmt och vi dog nästan båda två! Men det var en bra dag och vi hade riktigt trevligt!
Imorgon ska jag fixa nytt pass. Det känns väldigt bra. Det jag har nu är från typ 2006 så jag känner att det är dags för ett nytt. Har förändrats ganska mycket sen sist. Efter det vet jag inte vad dagen kommer att bjuda på. Vi får helt enkelt se ;)

Här får ni en bild på mig i klassens konsertklädsel som vi hade i Tyskland.


Ha en bra kväll! Puss

School's out for summer

Äntligen!! Fucking amazing! Idag var det skolavslutning och det var så himla nice! Lite sorgligt. Söta Sara började gråta. Då blev jag lite tårögd... Efter avslutningen drog jag hem och gick på ännu en studentmottagning. Nu sitter jag här och svettas ihjäl (det är så himla varmt!) och håller på att somna. Skulle dragit ut ikväll men jag pallade inte. Det får bli en annan gång. Har fan hela livet på mig.

SOMMARLOV <3

Puss

Torsdag 9 juni

Tjoo!
Snart är det sommarlov. Imorgon smäller det! Fan vad skönt! På kvällen blir utgång för allra första gången i Sverige. Hoppas det blir roligt!
Idag har jag haft en ganska ovärd skoldag. Hade bara en lektion. Vi slutade till och med tidigare så det var ganska onödigt att jag åkte dit. Kom dessutom försent på grund av ett fel på tåget. Hade kunnat stanna hemma. Fast jag var tvungen att lämna in noter i biblioteket så det var inte så ovärt kanske... ;)
Min granne tog studenten idag så jag gick på hennes studentmottagning senare på eftermiddagen. Nu sitter jag här och lyssnar på musik.
Igår tog treorna i min skola studenten. Det var lite sorgligt... Efter deras utspring åkte jag och Hedda på Saras flak. Det var riktigt roligt! Alla var helt galna! Man blev helt nerstänkt med öl. Var genomblöt efteråt.
Gick sen på Saras mottagning på kvällen.
Det kommer att bli alldeles tomt nästa år. Vem ska man spana på då? Det finns ju inga snygga killar i min årskurs... hahaa ;)

Så här ser det ut i musiksalen i skolan.
  
Skolgården. Titta vilken fin utsikt vi har över stan. 

Min skola på baksidan.


Ha en bra kväll! Puss!


Home sweet home

Hej på er! Nu är jag äntligen hemma från Tyskland. Kom egentligen hem igår men jag var så himla trött så jag bloggade inte.
Jag har haft det underbart borta i Tyskland. Gud, vad jag älskar det landet! Landskapet, språket, deras musik. Alles! Kommer definitivt att flytta dit när jag blir äldre! Dock var maten inte en höjdare. Särskilt inte när man inte får äta grönsaker. Bratwurst, schnitzel och currywurst är visserligen gott men man börjar ju tröttna på det efter ett tag ;)
Vi tävlade i en körfestival som heter Harmoni Festival som låg i en stad som heter Limburg. Det gick jättebra för oss. Vi fick ett guld och tre silver! Det är väldigt bra med tanke på att vi bara sjungit tillsammans i två år och tävlade mot körer som har sjungit tillsammans betydligt längre. 
Såg också en sjuuuuuuuuuuukt snygg tysk på festivalen! Oh my God, jag dooog! Fick väldigt mycket ögonkontakt med honom :) Han var en blandning mellan de två snyggaste männen på jorden: Christoph Schneider och Mario Cimarro. Gick fram och snackade med honom. Var bara tvungen att säga till honom att han var sjukt snygg. Dock visade det sig att han hade en flickvän. Men jag fick i alla fall snacka med honom och jag fick värsta självförtroendeboosten efteråt! :D
Resan dit och hem gick bra men det var väldigt segt. Att sitta på en buss i 20 timmar är inte så roligt. Sov i och för sig halva resan ;)

Utanför skolan innan bussen kommit. 

När vi kommit till Malmö tog vi en färja över till Travemünde. Fin utsikt över Öresundsbron.

På festivalen. Här i mattältet.

Invigningen. En kör från Uganda uppträdde.

Kören taggar inför första tävlingen.

Jag tar en outfitbild.

Det kom ett åskväder på söndagen.

Killarna tävlar som manskör.

Vi tar emot priser.

Den snygga killen såg mest ut som Mario Cimarro...

...men det fanns lite Schneider i honom också. ;)  


Det blev en liten bildbomb idag.
Imorgon har treorna utspring i skolan. Snyft! Vill inte att de ska ta studenten. Men nästa år är det min tur! :D

Nu får ni ha en bra kväll! Puss!

RSS 2.0