Onsdag

Hej! Provet är slut, done, finito! Yey! Det känns bra :)
Skolan har varit bra idag. Matten var lite seg men det var bara att stå ut. Efter skolan följde jag med Heddis till Teknikmagasinet. Sen gick vi till HM. Efter det åkte jag hem ;)
Har precis bakat muffins till tyskan. Gott!

Nu ska jag se på ett avsnitt av McLeod's Daughters. Ha det bra! Puss!

Hej

Jag vet att min uppdatering suger.... :P Har pluggggggat!

Idag har det varit en mycket speciell dag. Skolan var som vanligt. Fick tillbaka tyskaprovet. MVG! Yey! :D
När jag skulle hem var det kaos, typ. Tunnelbanan gick inte eftersom det hade blivit strömavbrott. Så jag, Hedda och Rodbeh gick till Karlberg Station och tog tåget hem. På perrongen mötte vi min kära far och på tåget satt även min kära mor. När vi kom hem åkte vi direkt till Coop Forum för att handla mat. Där hände det en väldigt rolig sak :D Men det är en hemliiis ;) hihi.. Är fortfarande chockad.....

Nu ska jag pluuuuuugga! Det är prov i morgon! :O 

Ha en bra kväll! Puuuss!

 

Bachelorette

Sitter och tittar på Bachelorette på trean. Jag skulle aldrig våga vara med i det programmet! Killarna är modiga! Vissa är skitsnygga :P


Frida!

Ha det bra! Puss!

Fan

Tjo. Fan jag kom på nyss att det är sommartid från och med idag... Jag som trodde att klockan var fyra... Nu har jag ju förlorat en hel timme... Fuck!

Jaja... Idag har jag tittat på O.C och gjort min tyskaläxa. Ska plugga lite idrottsteori också. Annars så händer det inte så mycket idag.

I morgon är det måndag vilket betyder att jag måste gå till skolan... Men jag ska träffa de gamla klasskompisarna från AF efter skolan så dagen är ju inte helt förstörd. ;) 

Nu ska jag klä på mig. Sitter fortfarande i sovkläder he he... :P 

Ha en bra söndag! 

Lördag 26 mars

Hej solstrålar! Idag är det lördag (som om ni inte visste det he he...) och ikväll ska jag på en 18-årsfest! Det kommer att bli roligt! Festen börjar halv sju så jag har några timmar kvar att slappa innan jag måste börja fixa mig.
Igår kväll var jag med Lina och Matilda. Vi dansade jumpstyle, tog roliga bilder med webbkameran och chattade med randoms på internet. Det var skoj. :)

Jag fyller 18 om mindre än en månad! Yey! :D

Nu ska jag lyssna på den här.


Sommar!

Ha en bra lördag! Puss!

Kärlekens tunga

September – Kärlekens tunga Love it! Mycket bättre än originalet. ;)

Sitter och tittar på bilder från det kungliga bröllopet. De kvinnliga gästernas klänningar är så fina. Har två favoriter:

Såå fin klänning! Hon är också vacker men hennes man kan hon ju ta o skrota direkt!

Jag älskar färgen!

God natt på er! Puss!

The man who fell from the sky...

Hej! Idag äe det torsdag och i morgon är det FREDAG! :D Ska vara med Lina och Matilda, myyys!
Idag efter skolan gick jag och Hedda en promenad till Drottninggatan. Vi gick längs med vattnet från skolan till Stadshuset. Det var jättehärligt, solen sken... Fast det blåste som fan! Haha.. Vid Stadshuset tog vi bussen till Drottninggatan. Sen gick vi till lagerhaus, topshop och åhléns. Det blev några inköp faktiskt ;)

Nu ska jag plugga idrott, haha shit vad konstigt det låter... plugga idrott :P men vi har ju prov snart så man måste vara förberedd ;)


De gröna skorna har jag köpt :D

Ha en bra kväll! Puss!

Onsdag 23 mars

Hej! Idag har jag varit ledig men det vet ni redan ;) Det var riktigt skönt! Idag har jag bara slappat framför tv:n. Har tittat på McLeod's, O.C. och filmen Australia. Hugh Jackman är så himla snygg!! Jag dog lite när jag såg på filmen. Haha..



Mmmmmmmmmmmm....... Jag dör...

Ha en bra kväll! Puss!

Hej Hej Hej

Hej! Har haft en helt ok dag idag. Började dagen med sovmorgon, åkte tillsammans med Linii till sumpan där vi sedan skildes vi åt eftersom jag tar tunnelbanan och hon bussen till våra skolor. Hade engelska, musik, klassråd och franska sen. Efter det åkte jag hem och satte mig framför tv:n och tittade på två avsnitt av O.C. Kul va? :) haha....

Tomas Ledin – En del av mitt hjärta <3

Nu ska jag titta på McLeod's Daughters! :D I morgon är jag LEDIG! :D Yey!


Ha det bra! Pusselipuss <3

Monday

Hej!! Huuuur har er dag varit idag? Min har varit helt ok! Hade ganska tråkiga lektioner men de gick fort så det var inte så jobbigt. Gick sen på en mysig promenad efter skolan med Hedda. OCH ANNA OM DU LÄSER DET HÄR: VAR FAN TOG DU VÄGEN??? :'( :'(
När jag kom hem tittade jag på två avsnitt av O.C. Jag vet, jag har inget liv. Haha..

Nu ska jag kanske locka håret... Vet inte om jag orkar :P Det får bli en överraskning.... :)

Jag i somras.


Ha en bra kväll!
Puss!

Wild child

Tjo! Sitter just nu och tittar på Wild Child som går på trean. Jag gillar den filmen, och man skulle ju inte säga nej till Alex Pettyfer...
I morgon är det skola. Slutar tidigt. Najs. Är också ledig på onsdag, gillar't!
Nu ska jag fortsätta se på filmen!

Snygga Alex...

Puss!

Easy A

Hej! Filmen blev Easy A. Den var bra :) Penn Bagley är så himla snygg! :D Hans armar.... i tajta tröjor..... mums!

Ok, jag hittade inte någon bra bild på Penn i en tajt t-shirt så den här får duga :P


Puss!

Söndag 20 februari

Hej på er! Idag är det söndag! I morgon är det skola. Den här veckan kommer att bli så himla skön eftersom vi inte har några prov eller stora arbeten som ska in. I like!
Idag har jag bara tittat på O.C. och slappat. Ska snart se på en film men jag har inte bestämt mig än vilken jag ska se på :P Vi får se...
Åh jag längtar till sommaren när jag ser den här bilden!

Härlig!

Ha en bra söndag!
Puss!

Letters to Juliet

Hej, har precis sett klart på filmen Letters to Juliet. Den var bra. Det är en helt vanlig tjejfilm som handlar om att hitta sin sanna kärlek. Handlingen utspelar sig mest i Italien, på sommaren, så man får se väldigt många fina platser, t. ex. stora vingårdar och små fina gränder.




Puss!
 

Almost spring

HEJ! Det är nästan våååår! Det kunde man inte tro efter snöovädret igår eftermiddag. Men idag är det skinande sol och det är inte svinkallt ute! :D Yey!
Idag har jag bara tittat på O.C. Det är så skönt att inte behöva göra någonting speciellt. Ikväll vet jag inte vad som händer. Har inga planer.

Härlig bild!

Ha en bra dag!

Freeeeeeeeeedag!

Hej!! Idag är det fredag! :D Den här veckan har gått jättefort! Galet. Idag har jag inte gjort någon speciellt. Har bara varit i skolan och chillat. Tittade på ett avsnitt av O.C. när jag kom hem. O.C. har nu ersatt Sex and the City och även om jag redan har sett alla säsonger minst tre gånger förut så går det att se dem en gång till. :)

Just nu lyssnar jag på den här: Handel's Messiah – Chorus: For Unto Us a Child is Born Väcker minnen från i våras när vi sjöng nästan hela Händels Messias. Saknar det faktiskt.
The man, Händel. 


Ha en bra kväll! Puss!

Thursday

Hej på er! Sitter just nu och lyssnar på Within Temptation – What Have You Done Grym!
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Hade franskaförhör, som nästan var som ett prov :S, och tyskaprov. Tyskaprovet var skitlätt! Nästan lite för lätt, jag ville faktiskt ha ett svårare prov...
Efter tyskan gjorde jag musikteoriläxan. Sen åkte jag och Hedda hem till henne och gick en promenad runt kvarteret. Det var jättemysigt att gå omkring och titta på alla lyxiga villor.

Nu ska jag titta på McLeod's Daughters! Ha en bra kväll!! Puss!

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm! Hahah!

Trött som fan


Jag älskar den här bilden!

Oj nu ska jag sooova. Men jag har ångest, jag kan inte franskan -.- faaan! Ok, jag satsar på bra betyg på nationella ;) he... he...

Now, off to bed! Guten Nacht!

Vivaldi

Guten Tag! Wie geht's? Heute ist es Mittwoch und ich habe einen Prüfung morgen und.... eh nu orkar jag inte mer hehe :P

Idag har de inte hänt så mycket. Förutom att jag har gått och försökt täcka min rumpa och framdel pga en nästan genomskinlig kjol.... och så hälsade en kille på mig som går i min tyska helt random.. jag såg inte ens att han gick förbi mig i matsalen och helt plötsligt tar han mig på axeln och säger tja. Haha weird :P

Nu ska jag plugga franska och tyska. Har läxförhör och prov i morgon!!! :O



Pusss!

tuesday

HEJ! Idag är det tisdag! Såhär har min dag varit hittills: jag vaknade av dålig musik på radion, dog av trötthet när jag skulle till toaletten, blev glad när jag såg att det var sol ute, blev inspanad på tåget av samma man som alltid brukar titta på mig ;), mötte Johanna i Karlberg och promenerade till bussen i solskenet, hade tyska <3, lyssnade på en kör från Litauen som hade konsert i aulan, hade en megatråkig franskalektion, gick på stan med Hedda och Anna, åkte hem, åt middag, blev förhörd av mamma på tyskaglosor. Det DÄR var min dag ;) Rolig, eller hur? ;P

Nu sitter jag här och tråkar. Måste göra engelskaläxan, ÅNGEST! Men, men, det blir säkert bra :)



Ha en bra kväll!
Puss!

Monday

Tjooooooooooooooooooooo! Hur mår ni idag? Jag mår bra. Är bara så sjukt trött!
Ikväll ska jag plugga tyska. Har prov på torsdag! :O Vi får se hur det går :P

Jag sitter just nu och tittar igenom bilder från i somras när jag var i Grekland. Längtar tillbaka!

Jag och mamma på hennes födelsedag.

Nu blire plugg! Puss!

Pretty woman

Sitter och tittar på Pretty Woman. Härlig film!
Snart ska jag gå och lägga mig. Vill fan inte ha måndag i morgon. Vart tog helgen vägen? :S



Sweet dreams!

Bajs

Jag har tråkigt, är hungrig och irriterad på vissa människor... Jag kan ändra på de två första sakerna men inte på den tredje. Poo, som Lina skulle säga ;)

Jaja.. Nu är historian klar i alla fall. Skönt! I morgon är det upp till bevis!


Nu känns det lite bättre <3

Puss!

Sunday

Hej! Jag bloggade inte igår på grund av tre saker, 1: Jobbade på ett grupparbete hemma hos en klasskompis, 2: Träffade en gammal klasskompis och gick på en konsert med henne och 3: Åkte hem till Tildi efter konserten och tittade på Melodifestivalen. Saade var bäst. Fast Danny var också bra.

Just nu lyssnar jag på musik: STEELHEART – WE ALL DIE YOUNG Grym! Måste plugga historia idag -.- När kan man få slippa plugga på söndagar??? Jag vill ha en dag då jag inte behöver ha någon ångest för att jag inte pluggar... Nej nu jävlar ska jag ta tag i plugget så att det försvinner!



Vi hörs senare!
Puss!

Party!

Jag har party här hemma! Med mig själv ;) haha. Det är näjz.
JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN!

Nu ska jag fortsätta dansa :) Till denna: Rihanna – S&M

Puzzzzzz!


Thank god it's friday

Tjo! Sitter just nu och lyssnar på denna: Katy Perry – Last Friday Night (T.G.I.F.) Härlig!

Har redan lite träningsvärk från idrotten idag. Fan vad otränad jag är! Måste bli ändring på det!

Idag är jag ensam hemma. Skönt! Så nu ska jag sätta på hög musik och bara softa!



I morgon ska jag hem till en klasskompis och göra klart ett grupparbete. Måste vara i stan vid elva... Där rök min sovmorgon. He, he, he.

Ha en bra fredagskväll nu!
Puss!

Time to say goodbye...

...today, but I'll be back tomorrow ;) haha ok lame. Jag är nästan klar med svenskauppgiften. Har bara den sista slutklämmen kvar. Den skriver jag i morgon. ;)

I morgon kommer sotaren till oss. Han kommer klockan sju på morgonen -.- Detta betyder att hela min morgonrutin blir helt rubbad... Men, men, det kommer bara att vara så den här morgonen, så det gööör ingenting ;)

Nu ska jag sova. Sov gott sötisar!
Puss!

Torsdag 10 mars 2011

Hej på er! Idag är det torsdag och i morgon är det FREDAG! :D London Symphony Orchestra – Messiah - Hallelujah Chorus! For The Lord God Omnipotent Reigneth Tycker att den passar in i här ;)

Idag har jag bara chillat i skolan. Hade en håltimme. Det var najs. Efter tyskan gick jag och Hedda till musiksalen och gjorde klart musikteoriläxan, så nu behöver jag inte ha något ångest över det ;) Skönt!

Nu ska jag skriva på min svenskauppsats som ska vara inlämnad i morgon. Hoppas jag blir klar idag. Tror inte det haha..


Jag vill ha en!

Ha en bra kväll!
Puss!

Onsdag 9 mars 2011

Hej! Matteprovet är över!! :D Åh, vad skönt! Det kändes bra när jag skrev provet. Det gick mycket bättre än förra provet :P 
Idag hade vi oförberett diktprov på svenskan. Det kändes bra det med. Firade dessa prov med att köpa choklad efter skolan med Hedda :P

Sitter just nu och lyssnar på September – Candy Love Jag diggar verkligen September! Hon har gjort några riktigt sköna partylåtar.

Jag leker sexy ;)


Ha en bra kväll!

Puss!

Sooooooooooova

Nu är det slut på pluggandet. Orkar inte mer. Jag går och lägger mig istället ;)


God natt!

Puss!

tjo brä

Heeej! Hur har ni haft det idag? Jag har haft det bra! Det började med tyska, sen engelska och sen musik. Slutade alltså 20 över tolv. Sweeeeeet! Har bara chillat här hemma. Ska snart plugga matte. Provet är i morgon!!! :S

Har varit ganska trött idag. Gäspade typ hela tiden på engelskan och musiken (till och med nu när jag skrev detta, haha). Hedda, du som inte hade druckit något kaffe... Hur mådde du efter skoldagen? :P


How did YOU feel today?


Pusselipuss!


trött

Det känns alltid lite bättre efter att man har pluggat matte. Men kommer det att gå bra på provet? Nej. Fast jag tänker inte ge upp! ;)

Nu ska jag gå och lägga mig. Har ingen sovmorgon på tisdagar för jag har tyska :D Yey!

Sov gott alla!

Puss!


Måndag

Hej! Måndag idag. Första dagen efter lovet. Har haft en skön dag men jag fick som vanligt ångest när jag tänkte på alla läxor jag har. Ska plugga matte snart. Har prov på onsdag. 

Det är bara sju veckor kvar till min födelsedag! :D Det kanske låter långt men om man tänker efter så är det inte det. Tänk bara hur fort veckorna har gått från att skolan började till att det blev sportlov ;)  


Åh, ge mig sommar!

Ha en trevlig kväll!
Puss!

Wo bist du?

Sitter och spanar in lite olika bloggar. Har hittat modebloggar från Tyskland :D yay! Nu ska jag följa dem slaviskt haha :P 

Lyssnar på Tomas Ledin också. Han är bäst! Tomas Ledin – Genom ett regnigt Europa


Jag vill ha hennes outfit!

Ha en trevlig söndagskväll! Puss!

Livet leker....Not!

Goood dag! Våren är här! :) Idag är det söndag och i morgon är det skola... ÅNGEST! 

Idag ska jag skriva lite på en svenskauppstats... Vi får se hur det går... ;) Nej nu får jag ännu mer ångest när jag tänker på hur mycket jag har att göra i skolan. Usch! Det är matteprov på onsdag :S

Ok, nu ska jag försöka vara positiv. När allt är över så.......kommer det att komma mer skolarbete......fan...det gick inte så bra med det positiva tänkandet. 

Ni får ha en bra dag i alla fall! 

Puss! 


Gud vad härligt!  

Där dansar han med de vilda

One More Time – Den Vilda Lyssnar just nu på den där låten ;)

God eftermiddag på er! Hur mår ni? Jag mår bra. Har pluggat idag. I'm so proud! Typ...
Ikväll är det Andra Chansen i Melodifestivalen! Jag laddar lite här hemma. Just nu med denna: Family Four – Vita vider Najzzz!

Just nu längtar jag till det här:

- Min 18-årsdag
- Rhodos med Lina och Matilda
- Sommaren 2011
- Dagen då jag tar studenten
- Dagen då jag flyttar hemifrån



Vi hörs senare! Puss!


Friday

Snart ska jag äta. Det blir enchiladas, om det nu är någon som undrar ;) Sen blir det häng med Liniiiiii och Tildiiiii. Myyys!


Me today.



Jag hade tråkigt....

Puuuuuuss! 


Sweet cherry pie

Hej. Fan vilket tråkigt väder det är ute idag. Var tog solen vägen? Vad hände med det fina vädret? Snön smälter bort i alla fall. Det är bra.

Har spanat in några australiensiska bloggar. Åh, jag är så himla taggad på att åka dit! Someday...

Idag ska jag plugga, plugga, plugga. Typ. Vi får se... He...he...  

Åh nu kikar solen fram! :D



Hare gött!
Puss!

Love and other drugs

Hej!
Love and other drugs var jättebra och Jake Gyllenhaal är ju så het att man dör! Ni borde se den!

Nu ska jag sova. I morgon är det fredag! :D Lovet har gått så himla fort... Usch... Men det ska bli roligt att träffa alla i skolan i alla fall.


Se den!

Puss <3

Your love is my drug

Snart ska jag dra in till stan med pappa. Vi ska gå på Liljevalchs. Efter det blir det bio. Jag ska se på Love and other drugs och päronen ska se på The Kings Speech. Första gången jag går på bio ensam.. Spännande, haha..  ;)

Berlin <3

Ha en bra dag! Puss!

Good evening

God kväll. Ska snart se på McLeod's Daughters. Mys.



Puss.

16.54

Hej! Åh vilket härlig väder det är idag! Solen skiner och snön smälter! Mindy Gledhill – Circus Girl 

Idag har jag sett klart på Sex and the City. Det är lite trist... Vad ska jag se på nu förutom McLeod's Daughters? Åh vad gör jag när jag har sett klart på McLeod's? Oh my God, jag har inget liv... :P


I morgon ska jag åka in till stan och gå på Liljevalchs. Min bror ställer nämligen ut en tavla där. Efter det blir det bio med päronen.

Puss!

Mmmmmmmmmmmmmmmmmm

Nu är mitt godisbegär stillat. Köpte två tidningar också så nu ska jag läsa hela kvällen, typ.... Ska kanske titta på en film också ;)

I morgon åker Hedda till Portugal! Hon får sol och värme och vi får snö och kyla... Have fun, babe! <3


JAG VILL TILL GREKLAND, NU, NU, NU!!!

Ha en bra kväll! Puss!

We all love men!

Hej! Dagen har spenderats framför tv:n och Sex and the City. Har inte gjort ett skit. Är grymt godissugen också. WHYYYYYYY!!!??? :( Men det är lov så det gör ingenting ;)
Kommer nog fortsätta dagen med att inte göra någonting. Har dock galet mycket läxor men va fan.. De får vänta!

Sitter hellre och dreglar över Alexis Georgoulis. Snygg!





Mums!

Puss!

RSS 2.0