Vem vet mest?

Hej! Sitter just nu och tittar på Vem vet mest?. Det är ganska roligt att försöka svara på frågorna själv och se hur mycket man kan.

Igår var jag som sagt på bio. Filmen var helt ok. Ryan Gosling är så himla snygg! Jag och Hedda dog lite. Det var bara sju personer i salongen. Så himla skönt!

 
Just det! När vi var på väg till bion så såg vi en kändis. Vi såg Gustav Skarsgård!!! :D Vi dog lite där också! Vi såg en till kändis när vi kom till Skanstulls tunnelbana. Sanna Bråding. Men det var inte lika coolt som Gustav Skarsgård... :P

Idag ska jag inte göra så mycket. Packa lite kanske. Åker till landet i morgon och kommer hem på söndag. Det blir nääääjzz...

Ha en bra dag! Puss


Kommentarer
Postat av: satcrow

Jag har märkt att du gillar Within Temptation :P

Så här är några bra låtar:



W.T. A Deamon's Fate

http://open.spotify.com/track/2GwzOugx5dH89QfMMvg5Wy



W.T Shot in the Dark

http://open.spotify.com/track/26YgbkXAjVMrR4Wqokh5HN

2011-04-19 @ 18:56:12
Postat av: IA

Ja de är väldigt bra ;) och låtarna var bra :)

2011-04-19 @ 20:02:06
Postat av: Anonym

Hej!

Jag driver en tv-blogg som heter http://tvminnen.blogg.se

Nu efterlyser jag personer som har någon anknytning till tv:n på ett speciellt sätt som kan tänkas vara med i min tv-blogg. Har du till exempel varit publik i ett engelsk-språkigt tv-program? Äger du ett husdjur som varit med i någon tv-reklam? Var du ett av alfabetsbarnen i fem myror? Eller något annat liknande? Eller så kanske du känner någon person som har en speciell anknyning till tv:n om du inte känner att du har det? Skriv i så fall till mig om detta verkar intressant.

Trevlig dag!

Mvh

2011-04-20 @ 17:28:45
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0